Raindance Select S PowderRain-nel

Gyengéd és lágy: zuhanyzás halk burokban

Ön is szereti a „cocooningot”, azaz az otthoni boldogságba való begubózást? Akkor biztosan tetszik Önnek az otthoni privát élményfürdő ötlete. Az új hansgrohe PowderRain vízsugár fajta ezernyi mikrofinomságú cseppje érzéki vízburokkal veszi körül Önt. Az Ön alámerülésre, álmodozásra és maximális ellazulásra szolgáló új búvóhelyén minden leheletvékony és halk.

PowderRain spray underneath the overhead shower.
Új és egyedülálló: a hansgrohe PowderRain vízsugár. Zuhanyozás közben a mikrofinomságú cseppek vízburokba vonják a testet.

PowderRain: Bársonyos puhaság a mikrofinomságú cseppeknek köszönhetően

Az új mikrofinomságú cseppek pompás érzést keltenek a bőrön. Ráadásul a legkellemesebb módon mutatják be, mi minden lehetséges a vízzel, ha az a hansgrohe zuhanyokon keresztül folyik. Ám ez a mikrofinomságú vízsugár nem csak egyedülálló zuhanyélményt nyújt. A vízfolyás olyan kifinomult, hogy a zuhanyozás közben alig fröcsköl.

Álomszép begubózás a csendes zuhany alatt

Ezt a vízből álló burkot az Ön élvezetekkel teli visszavonulásához fejlesztettük ki. Azért, hogy beborítsa az egész testét, és saját, privát wellness élménnyé tegyük a zuhanyozását. A bársonyos vízsugár szuperkellemes vízélményt nyújt az egész testen. A mikrocseppek ezrei érzéki zuhanyélményben részesítik. Mintha csak a leheletfinom esőben állna egy trópusi esőerdőben. A zuhanyfej által sokezer apró cseppre porlasztott víz egyébként extrahalkan hull alá a fúvókákból. A hansgrohe hanglabor szakértőinek sikerült a zuhanyzajokat jelentősen csökkenteni: olyan halk, mint a suttogás. Hogy Ön a napi testápolás során teljesen ki tudjon kapcsolódni.

Minicseppek, maxihatás, kevés fröcskölés

A PowderRain lágy ÉS hatékony. A cseppek ezrei alaposan öblítik le a tusfürdőt és sampont. Ezenkívül az új mikrovízsugár szinte alig fröcsköl. Előny az Ön számára: kevesebb vízkőfolt, kevesebb takarítás. Ez minden fürdőszobában örvendetes. Különösen a mostanában trendnek számító nyitott zuhanyokban.

Szeretne friss lendületet adni a zuhanyzójának, de túl kicsi a fürdőszobája?

Vágyik a PowderRain által nyújtott élvezetre, de fürdőszobája túl kicsi? Jó hír: nincs szükség nagy helyre ahhoz, hogy megajándékozhassa magát ezzel a kényeztető zuhanyélménnyel. A Pulsify zuhanyok kihozzák a legtöbbet a fürdőszobájából. 

A Pulsify zuhanycsalád biztosítja a PowderRain-t mindenkinek

A Pulsify zuhanyok átalakítják a vizet egy selymes, számtalan mikrocseppekől álló burokká. A változó intenzitású PowderRain vízsugárnak köszönhetően a zuhanyzás lehet végtelenül frissítő vagy kellemesen relaxáló.

A Pulsify formakialakításának köszönhetően minden zuhanyzóba beilleszthető

Szeretné egy új szintre emelni kényelmét és zuhanyélményét? Válasszon egy Pulsify Showerpipe-ot, egy abszolút energetizáló élményért fejzuhannyal és kézizuhannyal.
​​

 
*In December 2018, 1,500 end customers tested the hansgrohe PowderRain at trnd, a community for participatory marketing in Europe.
Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső