Zuhanyélmény a négyzeten

Raindance E: geometrikus és időtállóan elegáns

A négyzet formája, valamint a kiváló minőségű króm- és üvegfelületek a modern fürdőszoba gyöngyszemévé teszik a Raindance E zuhanysorozatot. A fejzuhanytól a Showerpipe-on át a termosztátig: a Raindance E számos lehetőséget kínál álmai fürdőszobájának megvalósításához. A tökéletes harmónia érdekében szerelje fel fürdőszobáját a Metropol család markáns csaptelepeivel.

hansgrohe fürdőszobai környezet Raindance E Showerpipe-pal.
A Raindance E Showerpipe egy tükörfényes króm felületű, komplett rendszer, mely kristálytiszta előnyöket kínál: minden elérhető közelségben, rugalmasan elrendezve, lenyűgöző megjelenésben.

A zuhanyozás élményének új formája

Dizájnjának köszönhetően a Raindance E zuhany fürdőszobája gyöngyszeme lesz. A négyzet alakú fejzuhany sík felülete stílusosan folytatódik a zuhanykarban. Ez karakteressé teszi a zuhanyt.

A derékszög és a sík felületek összjátéka harmonikusan folytatódik a Showerpipe-ban, a zuhanyszettben, a zuhanyrúdban és a ShowerTablet termosztátban (350 vagy 600 mm széles). A kiváló minőségű, krómból és karcálló biztonsági üvegből készült felületek markáns dizájnelemekként funkcionálnak. A széles választék tökéletesen harmonizál a hansgrohe Metropol csaptelep család formavilágával. Ez biztonságot nyújt a különböző termékek kombinálásakor. Azért, hogy fürdőszobájának környezete harmonikus legyen.

 

Dizájn és funkció találkozása: XXL zuhanyélmény

A Raindance E alaposan átgondolt és hatékony vízsugártárcsával kényeztet: középen található az erősebb vízsugár, amellyel villámgyorsan kimoshatja a sampont a hajából. A külső peremen alacsonyabb intenzitású fúvókák találhatók. A puha zuhanyeső teljesen, jóleső melegbe borítja az egész testet. A telt, könnyű cseppeket az AirPower technológia biztosítja. Aki pedig a vízzel szeretne takarékoskodni, annak az EcoSmart változat a tökéletes választás.

Raindance E: sokféle változat, nagyszerű élmények

Ön igényes, és ez így van jól. A Raindance E esetében sokféle változat közül választhat a saját igényei szerint:

  • A négyzet alakú fejzuhany XXL zuhanyélményt nyújt. Álmai fürdőszobájának megtervezésekor egyből háromféle szerelési változat közül választhat, akár falra, akár mennyezetre szereli. A mennyezetbe süllyesztett változat 400 x 400 mm-es vízsugártárcsája egyetlen, harmonikus egységbe olvad a mennyezettel.
  • A zuhanyszett esetében élvezheti a nagy felületű Unica E zuhanyrúd eleganciáját és a Raindance Select S 120 kézizuhany kényelmét. Az öntartó, állítható magasságú, forgatható és dönthető zuhanytartóval saját igényei szerint állíthatja a kézizuhanyt. Válassza ki a kívánt felületet: tükrös króm, fehér-króm vagy fekete-króm. A zuhanyrúd külön is kapható.
  • A zuhanyzóba való ShowerTablet egyesíti magában a zuhanytermosztát és az akár 600 mm széles polc kényelmét. A Raindance E négyzet alakú formája visszaköszön a biztonsági üvegből készült, tükrös króm vagy fehér-króm felületű homloklapon. A letisztult formavilág és az ergonomikus karok pofonegyszerűvé teszik a működtetést.
  • A kádhoz való ShowerTablet egyetlen termékben egyesíti a kádtöltőt és a termosztátot. Kombinálja a saját ízlésének megfelelő kézizuhannyal, és váltson vízforrást a kényelmes forgókarral.
  • Showerpipe-ot választva egyetlen termékben élvezheti a zuhanyszett és a termosztát minden előnyét. A meglévő csatlakozókra történő egyszerű felszerelésének köszönhetően ideális választást jelent a fürdőszoba felújításához.
Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső