hansgrohe dizájncsaptelep rajzolása.
Nemzetközi díjazás

Kiváló fürdőszobai és konyhai design

A hansgrohe prémium márka termékei időtállóak, szépek és rendkívül funkcionálisak: ezt számos dizájndíj és minőségi kitüntetés igazolja. Az évről évre elnyert, nemzetközi szakértőkből álló zsűri által odaítélt díjak a szaniterágazat designvezetőjévé teszik a Hansgrohe csoportot. A sikertörténet egyik titka a Phoenix Design tervezőivel sokéve fennálló együttműködés.

A hansgrohénél az Ön igényei állnak a termékfejlesztés középpontjában: a még nagyobb zuhany- és fürdőélmény, valamint a még nagyobb konyhai kényelem iránti igény. Így a hansgrohe csaptelepek és zuhanyok dizájnja nem önmagáért való dolog: modern és egyben időtálló márkás termékeinkkel saját ízlése szerint alakíthatja ki komfortos fürdőszobáját és könnyítheti meg a konyhai munkavégzést. Termékinnovációnk zsinórmértékeb a legkiválóbb minőség és a rövidéletű divattrendeket túlélő dizájn.

Ennek érdekében neves nemzetközi tervezőkkel állunk szoros együttműködésben, és közösen fejlesztünk olyan termékeket, melyeknél egybeolvad az esztétikum és a funkció. A Phoenix Design több mint 30 éve meghatározója a hansgrohe arculatának. A fekete-erdői minőségi márka teljes zuhany- és csaptelep kínálatát kizárólagosan stuttgarti kreatívok tervezik. A Phoenix Design és a hansgrohe közösen dolgoznak a forma, a funkció és a kényelem intelligens összejátékán, röviden: a felhasználóbarát jellemzőkön. Ez elmúlt évtizedekben a Phoenix Design tervezte a hansgrohe márka minden fontos termékét. Azon termékeket, melyek műszaki és vizuális szempontból egyaránt hosszú élettartamúak. A Hansgrohe csoport webhelyén felfedezheti a fürdőszobai dizájnnal kapcsolatos további témaköröket.

A Hansgrohe csoport a fürdőszobai iparág vezető dizájnere és innovátora

Design work at hansgrohe.
Az International Forum Design jelenlegi rangsora: a Hansgrohe csoport egyike a 3 legjobb vállalatnak az iF „INDUSTRY: Bath” kategóriájában.

A Hansgrohe csoport számos, nemzetközi zsűrik által odaítélt díjat nyert el különböző kategóriákban. A díjak sokasága igazolja a szigorú minőségi követelményeket, dizájn terén a világ egyik éllovasává téve a vállalatot.

Dobogós helyezés az iF WORLD DESIGN INDEX-en


A Hansgrohe csoport 2014 és 2018 között dobogós helyen szerepelt az International Forum Design (iF) által felállított rangsorban, az iF WORLD DESIGN INDEX-en.
  • Egyike vagyunk a 3 legjobb vállalatnak az iF „INDUSTRY: Bath” (Ipar: fürdőszoba) kategóriájában.
  • Az összesen 1 365 induló német cég közül bekerültünk a 10 legjobb vállalat közé az iF „COUNTRIES: Germany (Országok: Németország) kategóriájában.
  • A több mint 4 000 induló közül bekerültünk a világ 25 legjobb vállalata közé az iF „COMPANIES” (Vállalatok) kategóriájában. 
Ezenkívül az hansgrohe és az AXOR márka összesen kilenc terméke nyerte el az iF DESIGN AWARD 2018 díjat.
Független zsűrik által díjazott

Böngésszen nemzetközi dizájndíjaink között.

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső