Water drops.
Állapot aktualizálása: 05/2018

Jogi tudnivalók

A Hansgrohe Magyarország Kft. honlapjára a következő felhasználási feltételek érvényesek, amelyeket figyelmesen el kell olvasnia honlapunk használata előtt. Honlapunk használatával kijelenti, hogy elfogadja felhasználási feltételeinket.

Információink teljessége és helyessége

Azon fáradozunk, hogy a honlapot mindenkor a legfrissebb állapotban tartsuk, és gondoskodunk a lehető leghelyesebb és legteljesebb információkról. Azonban nem vállaljuk a felelősséget az információk aktualitásáért vagy helyességéért és teljességéért, valamint bizonyos felhasználói célokra való alkalmasságáért.

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a tartalmakat bármikor lerövidítsük, más témacsoportokba áthelyezzük, átmenetileg letiltsuk és/vagy véglegesen töröljük.

Szolgáltatásaink elérhetősége

Honlapunk általában csak a szolgáltatásainkról ad tájékoztatást. Azonban információink miatt nem áll fenn jogi igény bizonyos szolgáltatásokra, hogy azok teljesen, megszakítás nélkül és teljességükben rendelkezésre álljanak. Vegye figyelembe, hogy honlapunk egyes információi olyan termékekre, programokra, vagy szolgáltatásokra vonatkozhatnak, amelyek bizonyos országokban nem érhetők el. Az Ön országában elérhető termékekkel, vagy szolgáltatásokkal kapcsolatban forduljon a Hansgrohe Magyarország Kft. munkatársaihoz.

Idegen tartalmak

A következő tartalmak nem tőlünk származnak, és nem a mi véleményünket tükrözik, ezért semmilyen kötelezettséget vagy felelősséget nem vállalunk ezekért:

  • Egy esetleg létrehozott vitafórum bejegyzései nem tőlünk, hanem az adott felhasználóktól származnak. Nem ellenőrizzük a felhasználók által bevitt tartalmak, mint pl. az állásfoglalások, tanácsok, magyarázatok, ajánlatok vagy egyéb információk jogszerűségét vagy helyességét. Vitafórumaink nem használhatók törvényellenes, gyalázkodó, becsületsértő vagy más módon sértő megnyilatkozások közzétételére. A felhasználó mentesít bennünket a harmadik személyek összes igénye alól, amelyek honlapunkkal kapcsolatban a felhasználói felületek nem megfelelő használatából fakadnak.
  • Nem vállalunk felelősséget az általunk hivatkozott oldalak tartalmáért.
  • A szakkereskedő keresése során a szakkereskedőinkről szóló információk helyességéért, teljességéért és aktualitásáért nem vállalunk felelősséget.
    Ezeket a tartalmakat nem felügyeljük, és nem kutatunk olyan körülmények után, amelyek jogellenes tevékenységre utalnak. Amennyiben megfelelő jogsértésekről szerzünk tudomást, az adott információkat haladéktalanul eltávolítjuk.

Alkalmazható jog és illetékesség

Erre a honlapra a magyar jog mindenkor hatályos szabályai vonatkoznak. Az illetékesség és a teljesítés helye a székhelyünk, azaz Budapest, 1139. Forgách utca 11-13.

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső