Modern kézizuhany – pofonegyszerű működtetéssel.
Csaptelep, zuhany és kiegészítők

Forma és funkció tökéletes egysége: a hansgrohe márka fürdőszobai termékei

A fürdőszoba manapság már nem csupán a tisztálkodásra szolgáló helyiség, hanem sokkal inkább élményfaktorral rendelkező tér. A zuhanyzók egyre nagyobbak, és új felületek jelennek meg bennük – pl. az üveg –, ami új, modern karaktert kölcsönöz a fürdőnek. A hansgrohe termékei fokozzák ezt az élményt és általuk még kényelmesebbé teheti fürdőszobáját.

A hansgrohe márka újdonságai

Fedezze fel a minőségi fürdőszobadizájnnal kapcsolatos újdonságainkat

Stílusos fürdőszoba kialakítás hansgrohe zuhanyokkal, csaptelepekkel és termosztátokkal

Ha új otthonát rendezi be, vagy kiváló minőségű felújítást végez, akkor meghatározó szerep jut a fürdőszoba kialakításának. A modern fürdőszoba tervezés céljai ma már messze túlmutatnak az észszerű funkciókon. A felelősségteljes vízfelhasználást szolgáló, innovatív technológia mellett az ergonomikus kényelem és az esztétikum áll a középpontban.

Ihlet és tippek a stílusos fürdőszobai koncepciók megvalósításához

A modern fürdőszobadizájn megköveteli egységes szemléletű tervezést. A kialakítás koncepcióját a figyelembe veendő részletek sokasága határozza meg, és mind az Ön döntésére vár. A fürdőszobai csaptelepek tapasztalt gyártójaként a hansgrohe megbízható partnerként ad válaszokat a stílusos fürdőszoba kialakításával kapcsolatos kérdésekben. A döntéshozatal szakaszában a hansgrohe a modern fürdőszobával kapcsolatos trendekkel és újdonságokkal segíti Önt.

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső