WallStoris: egyedi, és olyan egyszerű, mint még soha

Hansgrohe tárolórendszer zuhanykellékekhez.
A hansgrohe 2021-es újdonságai

Legyen Öné a fal

Minél rendezettebb az otthona, annál jobban érzi magát benne. Mert a harmonikus és rendezett környezet mindig nyugtatólag hat ránk, emberekre, és emeli a jó közérzetet. A WallStoris a rugalmas tárolórendszer az Ön belső kiegyensúlyozottságához. Bérlőbarát rendszer, amelyet kényelmesen felragaszthat anélkül, hogy meg kellene fúrnia a falat vagy a csempét – méghozzá a saját igényei szerint.

Viszlát, káosz, viszlát helyproblémák!

Itt az ideje beszerezni egy olyan rugalmas tárolórendszert, amely rendet teremt a fürdőszobai összevisszaságban, és pontosan azt az extra tárolóhelyet biztosítja Önnek, amire szüksége van. A WallStoris elv elképesztően egyszerű, de annál egyedibb: vegyünk egy lécet, ragasszuk fel a falra, majd pattintsunk bele több modult

WallStoris: tárolóhely teremtése stílusosan és vidáman

Milyen kiegészítőket szeretne? Tárolókosarat, kampót a törölközőkhöz és a mosdókendőkhöz, poharakat, kézizuhany tartót stb.? A WallStoris tárolórendszerrel teljes egészében a saját igényeire alakíthatja fürdőszobáját. A hansgrohe kétféle felülettel kínálja: mattfekete és mattfehér. Teremthet színben egymáshoz passzoló környezetet, de akár stílusos kontrasztokat is. A WallStoris kiegészítők a WC-hez is kaphatók, WC-papírtartó és WC-kefe formájában.

Akár 40 000 kombinációs lehetőség

Rajta: válasszon léchosszúságot (50 vagy 70 cm), és rendezze be a falat a saját ízlésének és a helykínálatnak megfelelően. A modulok szint korlátlan módon összeállíthatók. A barkácsolók valóra vált álma, amelyben a dekorálóművészek kiélhetik tehetségüket. 

A WallStoris előnyeinek áttekintése

  • Tárolja kiegészítőit, kellékeit stílusosan, hogy fürdőszobájának környezete harmonikus, Ön belsőleg kiegyensúlyozott, otthona pedig rendezett legyen. 
  • Rakjon el mindent biztonságosan és stabilan, amire csak szüksége van a fürdőszobában. Az alaposan átgondolt hansgrohe márkás tartozékok hosszú élettartamúak, mégis megfizethetőek.
  • Fejezze ki a saját ízlésvilágát. A moduláris tárolórendszer szinte korlátlan kombinációs és dekorációs lehetőségeket biztosít. 
  • A kiegészítők gyorsan felszerelhetők, bármikor áthelyezhetők, és maradványmentesen eltávolíthatók. Teljes egészében fúrás nélkül, ami rendkívül bérlőbarát. A hozzá mellékelt ragasztókészletnek köszönhetően a fém-, üveg- és csempefelületek sértetlenek maradnak. A lécek természetesen hagyományos módon fel is csavarozhatók. 

További termékek és hansgrohe újdonságok megismerése

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső