A hansgrohe 2023-as újdonságai

Keltse életre fürdőszobai álmait!

Hogyan néz ki álmai fürdőszobája? A hansgrohe új, inspiráló termékeivel és ötleteivel arra bátorítjuk, hogy találja meg a saját személyes válaszát. A víz felelősségteljes élvezete mellett az ergonómiai kényelemre és az esztétikai élvezetre összpontosítunk. Hagyja, hogy kényeztessük! Részletes információkért kérjük, töltse le új termékeinket bemutató prospektusunkat erről az oldalról.

A hansgrohe új termékei: Pulsify zuhanyok PowderRain-nel.
A hansgrohe-nál olyan fürdőszobai termékeket talál, amelyek megdobogtatják a szívét. Tervezzen olyan helyiséget, amely annyira egyedi, mint a saját személyisége.

A fürdőszoba, amely illik az életéhez

A fürdőszoba az egyik legfontosabb helyiség az otthonában: sokkal több, mint egy hely, ahol zuhanyozni, kezet mosni vagy fogat mosni lehet. Ez a visszavonulás és a pihenés oázisa. A hansgrohe termékeivel teljes szabadságot élvezhet álmai fürdőszobájának egyéni kialakításában. A modern fürdőszobatervezés céljai már régen túlmutatnak a józan funkcionalitáson. Ezért a hansgrohe-nál folyamatosan új termékek, például zuhanyok, keverők és termosztátok fejlesztésén dolgozunk. Fenntartható termékmegoldásainkkal ötvözzük a víz- és energiatakarékos technológiákat, az intelligens funkciókat és a tartós minőséget. A hansgrohe így vállal felelősséget az emberért, a környezetért és a bolygónkért. Merítsen ihletet kínálatunkból, és találja meg kedvenc termékeit itt.

Tecturis csaptelepek

hansgrohe termékújdonságok: lekerekített és szögletes Tecturis csaptelepek.

A hansgrohe a Tecturis S és E csaptelepekkel két olyan termékcsaládot hozott létre, amelyek minimalista megjelenésükkel a víz esztétikáját és funkcionális szépségét hangsúlyozzák. Kerek, mint a koncentrikus körök a vízben, vagy egyenes, mint egy állandó vízfolyás. Minden belsőépítészeti stílushoz és dizájnpreferenciához kínálunk megfelelő választást. Tapasztalja meg a vizet egy új dizájnban!

 tekintse meg itt

Designflex zuhanycső

hansgrohe termékújdonságok: Designflex zuhanycső színesben.

Adjon fürdőszobájának modern spa megjelenést egy esztétikus zuhanycsővel. A Designflex könnyű, meleg, textilszerű tapintásával nyűgöz le, és kompatibilis az összes szabványos kézi zuhanyzóval. A fonal újrahasznosított PET-ből készül, és tökéletes kiegészítője az összes hansgrohe FinishPlus színnek, pl. a Brushed Bronze-nak, a matt feketének vagy a matt fehérnek.

fedezze fel itt

hansgrohe 2023-as termékújdonságok

Fedezze fel, hogy a hansgrohe új termékei, ötletei és megoldásai milyen fürdőszobai álmokat keltenek életre. A prospektust kényelmesen böngészheti a képernyőn, vagy letöltheti későbbre.

hansgrohe Novelties 2023

RainDrain zuhanyfolyókák

Hansgrohe termékújdonságok: RainDrain zuhanyfolyókák.

Olyan padlósíkba süllyesztett zuhanyzót keres, amely illeszkedik egységes stílusban kialakított wellness-oázisához? A hansgrohe kiváló minőségű zuhanylefolyókkal teszi teljessé álmai fürdőszobáját. Ezek maximális kényelmet és egységes dizájnt biztosítanak Önnek. Felületük színben összehangolt a kínálatunkkal. Tapasztalja meg a tökéletességet a zuhanyzó és a szem számára!

fedezze fel itt

Kiegészítők a hansgrohe-tól

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső