A Hansgrohe csoport schiltachi székhelye.
Bemutatkozik a márkagyártó

A Hansgrohe csoport számokban

Itt megismerheti a Hansgrohe vállalattal kapcsolatos legfontosabb információkat. A Hansgrohe 34 társaságával és 21 értékesítési irodájával azon kevesek egyike, akik globálisan alakítják a szaniteripart. A vállalat a 2017-es üzleti évben kereken 5 000 dolgozót foglalkoztatott, és több mint 140 országban forgalmazta termékeit. A Hansgrohe csoporthoz tartozik a „hansgrohe” mellett az „AXOR” márka is.

A jövőhöz szükség van gyökerekre

A csaptelep- és zuhanyspecialista Hansgrohe egy tradíciókra épülő gyártó. Az alapító Hans Grohe 1901-ben kicsiben, egy fémlemeznyomó üzemmel kezdte a Fekete-erdőben, Schiltachban. A mai napig itt található a kreatív központ és a vállalat székhelye. Mára azonban az „ügyes Hans” által megteremtett hansgrohe márka világhírűvé vált: termékeit világszerte használják és nagy becsben tartják.

Hansgrohe csoport: minden földrészen jelen van

A Hansgrohe vállalat...

  • olyan európai részvénytársaság (Societas Europaea), amelyet nem jegyeznek a tőzsdén;
  • két főrészvényese van:
    - az amerikai egyesült államokbeli (Taylor/Michigan) Masco Corporation konszern (68%-kal többségi tulajdonos) 
    - Schiltachi Klaus Grohe családjának tulajdonában álló Syngroh Verwaltungs- und Beteiligungs-GmbH (32%).

A nemzetközi Hansgrohe csoport gyárai Németországban, Franciaországban, Kínában és az USA-ban találhatók. A vállalatcsoport forgalmának mintegy 77%-a külföldi értékesítésből származik.

Eligazításképpen: hansgrohe márka – a Hansgrohe vállalat

Ezen a webhelyen a hansgrohe márkával és prémium fürdőszobai és konyhai termékeivel kapcsolatos információkat találja meg. A luxus fürdőszobákba és konyhákba gyártott AXOR dizájnmárka termékei az AXOR webhelyen találhatók. A Hansgrohe csoport oldalán a Hansgrohe vállalattal kapcsolatos, fontos információkat állítottunk össze.

Az alábbi linkekre kattintva közvetlenül eljuthat a Hansgrohe csoport webhelyére:

A siker 1. számú tényezője: a dolgozók

1901 óta ez is változatlan: olyan emberek dolgoznak a Hansgrohe vállaltnál, akik szenvedélyesen és szívesen ötletelgetnek. Akik szeretnek szép kialakítású, jól működő, minőségi termékeket használni. Akik kiváló szakértelmükkel gazdagítják saját szakterületüket. Akik nap mint nap újra feltalálnak valamit, akár a vízhez, mint erőforráshoz is. Ezekből az elkötelezett emberekből jelenleg kereken 5 000 főt alkalmazunk, és ez változatlanul növekvő tendenciát mutat. Ők a Hansgrohe csoport tartós növekedésének kulcsai.

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső