A Hansgrohe csoport székhelye a németországi Schiltachban van.
Bemutatkozik egy globális szereplő

A Hansgrohe csoport számokban

A schiltachi (németországi) székhelyű Hansgrohe csoport a fürdőszoba és konyha üzletág globális szereplője. Itt többet tudhat meg a vállalatról és annak értékeiről. Egyébként a hansgrohe és az AXOR azon márkák egyike, amelyek a Hansgrohe csoporthoz tartoznak.

A jövőhöz szükség van gyökerekre

A Hansgrohe csoport vezető szerepet tölt be az innováció, a tervezés és a minőség terén a fürdőszoba és konyha üzletágban. A hansgrohe prémium márka mellett, amelynek weboldalán most éppen böngészik, a Hansgrohe vállalathoz tartozik a luxus fürdőszobák és konyhák dizájner márkája, az AXOR is.

Az 1901-ben a Fekete-erdőben alapított vállalat csaptelepeivel, zuhanyfejeivel és zuhanyrendszereivel formát és funkciót ad a víznek. Az olyan egyedülálló találmányok, mint

  • az első kézizuhany különböző vízsugarakkal,
  • az első kihúzható konyhai csaptelep vagy akár
  • az első zuhanyrúd

kiemelkednek a cég történetéből.

A Hansgrohe csoport a hosszú élettartamú, minőségi termékek, valamint az emberek és a környezet iránti felelősségvállalás híve. Az erőforrás-takarékos termékek fenntartható gyártása nemzetközi szinten a vállalati magatartásban gyökerezik. 

Ha többet szeretne megtudni a vállalatról, az alábbi linkek segítenek Önnek. Ezek közvetlenül a Hansgrohe csoport weboldalára vezetnek. Ott minden fontos információt összegyűjtöttünk az Ön számára.

Sikertényező: a dolgozók

A Hansgrohe vállalatnál olyan embereket dolgoznak, akik szenvedélyesen és szívesen ötletelgetnek. Akik szeretnek szép kialakítású, jól működő, minőségi termékeket használni. Akik kiváló szakértelmükkel kitűnnek a szakterületükben. Akik naponta újból elkötelezik magukat a víz mellett. Ők jelentik a Hansgrohe csoport tartós sikerének kulcsát.

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső