hansgrohe M51 konyhai csaptelep kényelmes, kihúzható kifolyóval.
153 találat
Egykaros konyhai csaptelep 210
Talis M54 Egykaros konyhai csaptelep 210
Válasszon termékváltozatot
Egykaros konyhai csaptelep 210
Talis M54 Egykaros konyhai csaptelep 210
Válasszon termékváltozatot
Egykaros konyhai csaptelep 210
Talis M54 Egykaros konyhai csaptelep 210
Válasszon termékváltozatot
Egykaros konyhai csaptelep 270
Talis M54 Egykaros konyhai csaptelep 270
Válasszon termékváltozatot
Egykaros konyhai csaptelep 160
Focus M41 Egykaros konyhai csaptelep 160
Válasszon termékváltozatot
Új mérce a dizájn és a funkció terén

Innovatív konyhai csaptelepek a hansgrohétól

Olyan elegáns formatervezésű, okos konyhai csaptelepet keres, amely megkönnyíti a konyhai műveleteket? A hansgrohe okos konyhai segédeszközök széles választékát kínálja, amelyek jóval többet tudnak egy egyszerű vízcsapnál. Használja ki a nagyobb műveleti sugár nyújtotta előnyöket a mosogatónál, és használja célirányosan a vizet. Győződjön meg Ön is a díjnyertes dizájnról, az alaposan átgondolt funkciókról és a hosszú távra szóló hansgrohe minőségről.

Díjnyertes dizájn maximális kezelési kényelemmel párosítva

Gyors megnyitás és elzárás a Select nyomógombbal? Plusz mozgástér a kihúzható zuhanynak, és az akár 360 fokos elfordulási tartománynak köszönhetően? Kiegészítő zuhany vízsugár? Konyhai csaptelepeink nem csak a munka örömét növelik, hanem már megjelenésükben is igazi különlegességek. A különböző dizájnoknak – a modern minimalistától a klasszikus, lendületes vonalvezetésig – szinte semmi sem szab határt a konyha alakításában. Termékválasztékunkban fali függesztésű konyhai csaptelepek, valamint egyszerűen elfektethető, ablak elé vagy ablak alá szerelhető csaptelepek úgyszintén megtalálhatók. A hansgrohe konyhai csaptelepek karcálló nemesacél vagy klasszikus króm felülettel kaphatók. A hosszú, lapos, jellegzetes formájú emelőkarok ergonomikus kezelésről gondoskodnak.

Víz gombnyomásra, kihúzás és elfordítás: a hansgrohe konyhai csaptelepek mindent tudnak

Főzéskor általában mindkét kezünk tele van. Ilyenkor praktikus, ha nincs szükség rájuk a konyhai csaptelep működtetéséhez. A Select technológiával ugyanis a víz egyszerűen, gombnyomással elindítható és leállítható. Akár alkarral vagy könyökkel is. A ComfortZone-nak köszönhetően már a kifolyó magassága is nagy mozgásteret biztosít. A kihúzható zuhannyal azonban még nagyobb mozgástérhez juthat: az új, innovatív sBox-szal kombinálva a műveleti sugár akár 76 cm-re is növelhető. A lengő kifolyóval a konyhai csaptelep 110, 150 vagy akár 360 fokban is elforgatható. Végre minden magasfalú edény egyszerűen tölthető és tisztítható.

Select kétlyukú konyhai csaptelep: forradalmian új kezelés a mosogató elülső peremén

Az új Select kétlyukú konyhai csaptelepünk esetében a kezelés szó szerint kézreálló. Az első kezelési változatnál egy rugalmasan elhelyezhető Select gomb található valahol a mosogató peremének elülső részén. Ennek megnyomásával elindíthatja és megállíthatja a víz folyását, elforgatásával pedig kinyithatja és elzárhatja a lefolyót. A második kezelési változatnál egy külön kar található a mosogató elülső peremén. A kar elfordításával szabályozhatja a víz mennyiségét, billentésével pedig a víz mennyiségét. Mindegy, melyik hansgrohe konyhai csaptelepet választja: olyan minőségi terméket kap, amelyben sokáig örömét leli majd.

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső