Széles mosogatómedencéből és Select konyhai csaptelepből álló kombináció.
Új konyhai termékek

hansgrohe újdonságok: könnyítse meg saját munkáját a konyhában

Vessen egy pillantást leendő álomkonyhájára: a hansgrohe legújabb termékeivel még könnyebbé teheti a munkafolyamatokat a mosogatóasztalnál. Stílusos mosogatókkal, forradalmian új kezelési koncepciókkal és egymással tökéletesen összehangolt kombinációkkal, melyek csodásan illeszkednek konyhájának tervébe. Ismerje meg funkcionális és időtállóan szép, kiemelkedően magas minőségű kiegészítőinket.

Innovatív konyhai segítők kiváló formában

Minden otthon központi helye a konyha. Ez az a hely, ahol a kényelem és a dizájn iránti igény találkozik a hatékony munkafolyamatokkal. Ahhoz, hogy Ön akadályoztatás nélkül élvezhesse a főzőcskézést, mindennek gördülékenyen kell mennie. A funkció és az esztétikum tökéletes összjátékában ezek a hansgrohe termékújdonságok nyújtanak új élményeket. Ismerje meg innovatív mosogatóinkat és csaptelepeinket, valamint vadonatúj kombinációinkat, melyek forradalmasítják a konyhai munkavégzést. S ne felejtse el megtekinteni konyhai kiegészítőinket sem, mert ezekkel a minőségi apróságokkal még tovább optimalizálhatja a munkafolyamatokat.

Nagyobb kényelem, több dizájn

Arra törekszünk, hogy megkönnyítsük Önnek a konyhai munkavégzést. Fedezze fel, mennyi örömet jelenthet a víz felhasználása, ha könnyen kezelhető eszközökkel szereli fel konyháját. Íme további konyhai újdonságaink:
Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső