Man showering with EcoSmart overhead shower made by hansgrohe.
Óvjuk együtt bolygónkat!

Fenntarthatóan: így segítünk Önnek az értékes erőforrások takarékos mindennapi használatában

A víz az életünk és a szenvedélyünk. Ezért mindent megteszünk, hogy megóvjuk ezt az értékes természeti erőforrást: víz- és energiatakarékos zuhanyokkal, csaptelepekkel és technológiákkal. Termékeink gyártása és ártalmatlanítása is hatással van bolygónk éghajlati és erőforrás-körforgásaira, amelyekért felelősséget vállalunk. A Hansgrohe termékeivel Ön is aktívan hozzájárulhat a klíma védelméhez!

Zöld. Zöldebb. Eco* 2030.

A Hansgrohe klímabaráttá teszi vízszállító termékeit.
A Hansgrohe csoport vezérprojektjének szlogenje a „Zöld. Zöldebb. Eco 2030”. Hans Jürgen Kalmbach irányításával valamennyi vízszállító termékünket klímabarát technológiákkal szereljük fel.

„2030-ig a hansgrohe és az AXOR márka teljes vízszállító termékportfólióját át akarjuk állítani víz- és energiatakarékos technológiákra. Ennek a jövőben minden energetikai felújításnak és energiahatékony új épületnek részét kell képeznie. Elkötelezettek vagyunk, amikor a fürdőszobai és konyhai ágazatban közösen kell a kibocsátás szempontjából fontos helyeken csavarokat meghúzni.” 

Hans Jürgen Kalmbach
A Hansgrohe SE igazgatótanácsának elnöke 

* A Hansgrohe csoport „ECO” névvel ellátott vízszállító termékeinek víz- és/vagy energiafogyasztása legalább 22 százalékkal alacsonyabb a 2020-as bázisévhez képest.

Zöld átalakulásunk útja

A Hansgrohe hozzájárulása bolygónk védelméhez.

A használat során a kézizuhany felel a legtöbb CO2-kibocsátásért

A kézizuhany használati ideje.

A kézizuhany használati ideje messze a leginkább CO2-intenzív. Használata mintegy ezerszer több szén-dioxid-kibocsátással jár, mint a gyártása. Ezért tűztük ki magunk elé azt a feladatot, hogy teljes zuhany- és csaptelepportfóliónkat 2030-ra „ECO”-ra alakítsuk át. Ez konkrétan azt jelenti, hogy a 2020-as bázisévhez viszonyítva legalább 22 százalékkal csökkentjük a vízszállító termékek víz- és/vagy energiafogyasztását.

Ismerje meg víz- és energiatakarékos technológiáinkat

Inspiráló élményeket teremtünk a vízzel kapcsolatban vásárlóink számára, miközben folyamatosan otthagyjuk a lábnyomunkat a Földön. Ezért a Hansgrohe vállalatnál a kitűnő dizájn és az erőforrások kímélése kéz a kézben jár. EcoSmart és CoolStart technológiáinkkal nap mint nap sok vizet és energiát takaríthatnak meg a háztartások! Ezek működését a következő videókból ismerheti meg.

Víztakarékosság – visszaadni valamit a Földnek.

Így számolhatja ki megtakarítási lehetőségeit víz, energia és költségek tekintetében

A hansgrohe vízmegtakarítási kalkulátor segítségével gyorsan és egyszerűen kiszámolhatja, mennyit takaríthat meg konkrétan a hansgrohe csaptelepekkel és zuhanyokkal. Vágjon bele bátran: először is számítsa ki a vízdíját, majd nézze meg, mennyit takaríthat meg, és hogyan kímélheti a klímát!

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső