Gyermekzuhany: hansgrohe Jocolino, krokodilos zuhanyfej.

Jocolino

Önöknél is gyakran könnyek csorognak a víz helyett? Sok kisgyermek számára egyáltalán nem olyan jó móka a fürdőszobában töltött idő, ráadásul a szülők türelmét is próbára teszi. A Jocolino mókás vízijátékká és értékes együtt töltött idővé varázsolja a mindennapi cirkuszt. Az állati cuki zuhanyfejes kézizuhany lenyűgözi a kicsiket, és pozitív dologra irányítja a figyelmüket.Tudjon meg többet Jocolino

Sort by
0  találat

A keresés eredménytelen

Kérjük, módosítsa keresési feltételeit

3 állatfigura, 2 vízsugár fajta, 1 boldog család

Felvidít minden víziszonyos kisgyermeket: az apróságok úgy imádják a hansgrohe Jocolino gyermekzuhanyt, mint a plüssjátékaikat. Ez a gyermekzuhany vidám együtt együttlétté varázsolja a kicsik által rettegett fürdetést. De természetesen az a legszebb az egészben, hogy apu vagy anyu ott ül a kád szélén, és közben állatos történeteket mesél a zebráról, az oroszlánról és a krokodilról. 

A Jocolino gyermekzuhany a tökéletes zuhany gyermekek számára.
Ezzel a hansgrohe gyermekzuhannyal mókás zuhany- és fürdőélményekre cserélheti a könnyeket. A Jocolino-val gyerekjáték az esti program.

Okok, amiért a Jocolino gyermekzuhany ilyen állati jó

 • Állati mókás. A Jocolino gyermekzuhany három vidám állatfigurás változatban kapható: krokodilos, zebrás és oroszlános. Ráadásul a szemük is mozog, így még viccesebb a zuhanyozás.
   
 • Állati könnyű. A karcsú, ergonomikus fogantyúnak köszönhetően még a legkisebbek is könnyen kézbe tudják venni. 
   
 • Állati lágy. A Jocolino két vízsugár fajtával rendelkezik, melyek között könnyedén és biztonságosan lehet váltani a szigetelt fogantyú elforgatásával. A MonoRain vízsugárral célzottan tudja kimosni a sampont a hajból, hogy nem megy a gyermek szemébe.
   
 • Állati minőségi. A gyermekzuhany igazi német termék, amely prémium hansgrohe-minőségben készül. Ráadásul egyszerűen fel- és lecsavarható.
   
 • Állati pihentető, még a szülők számára is. Nincs több sírás és hiszti, helyette csupa móka és kacagás a fürdés és a zuhanyozás.
Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső