TÜV által bevizsgált tartófogantyú minden korosztály számára

Unica Comfort: tartófogantyú és zuhanyrúd egyetlen termékben

Szeretné felkészíteni fürdőszobáját minden korosztály számára? A TÜV által bevizsgált, zuhanyrúdként és egyben tartófogantyúként is funkcionáló Unica Comfort, valamint a praktikus kiegészítők kiválóan alkalmasak felújításra, funkcióbővítésre és a fürdőszoba jövőállóvá tételére. Különösen, ha idősek, gyermekek vagy mozgáskorlátozottak is vannak a háztartásban. A zuhanyrúd, a tartófogantyú és a lábtámasz ultramodern, és kielégítenek minden igényt.

Biztonságos és esztétikus zuhanyszett az egész családnak.
Az új Unica Comfort sorozat nagyobb kényelmet és TÜV által bevizsgált biztonságot nyújt minden korosztály számára.

Nagyobb biztonság és biztos tartás az egész családnak

Életkorunkkal együtt a fürdőszobával szemben támasztott igényeink is változnak: a gyermekek jönnek, majd idővel kirepülnek. A mozgás korlátozottsága megváltoztathatja a mindennapi rutint. Az életkor előrehaladtával egyre bizonytalanabbá válunk, vagy magunkhoz vesszük ápolásra szoruló szüleinket. Amit viszont nem szeretnénk minden új szakaszba lépéskor megtenni: teljes átalakítani az egész fürdőszobát. Ami marad: az ízléses dizájn és a kezelési kényelem iránti igény.

Az új Unica Comfort zuhanycsalád nagyobb kényelmet, biztos tartást és nagyobb rugalmasságot nyújt minden korosztály számára. A TÜV által bevizsgált biztonságnak köszönhetően lényegesen kisebb a csúszásveszély a zuhanyzóban és a fürdőkádban. Ebben a kategóriában valamennyi termékünk tanúsított tartófogantyú is egyben.

Ezek az érvek szólnak az új Unica Comfort sorozat mellett

  • Az erős zuhanyrudak krómozottak, és 25 mm vastagok. A rúd stabil tartást biztosít 200 kg-ig.
  • A minőségi műanyagból készült, 250 mm széles polc bőséges helyet kínál a zuhanykellékek számára. Praktikus: tisztításhoz egyszerűen levehető.
  • A második zuhanytartó gondoskodik arról, hogy kádban vagy zuhanyülőkén ülve is kényelmesen el lehessen érni a kézizuhanyt.
  • A stabil Comfort tartófogantyú és a csúszásgátló bevonattal ellátott Comfort lábtámasz megbízható védelmet biztosítanak. Mindkét termék külön-külön is kapható. Egyes zuhanyrudak és szettek tartalmazzák a tartófogantyút.
  • Aki az Unica Comfort mellett dönt, az kiváló minőségű formatervet is választ: Az időtálló és modern termékek választéka kiválóan beleillik minden fürdőszobai környezetbe.
  • A kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően sokáig örömét lelheti a termékekben. A komponensek krómozott felülete nemes csillogást kölcsönöz, és könnyű tisztíthatóságot biztosít.

Ki találta fel a zuhanyrudat? Hans Grohe.

Az „Unica” sokak számára „a zuhanyrúd” szinonimája. Hans Grohe találta fel 1953-ban. Azóta ez az eredeti, fekete-erdői találmány folyamatos fejlesztéseken esett át, és praktikus extrákkal szerelték fel.

Az Unica Comfort neve maga a program: kényelmes zuhanyszettek, zuhanyrudak, tartófogantyúk és lábtámaszok. Azért, hogy minden beépítési helyzetben megfelelőek legyenek, jobbos és balos változatban is kaphatók. Az egyéni igényekhez igazodva a zuhanyrúd 0,65 m, 0,90 m és 1,10 m hosszú lehet. Zuhanyozáskor a kézizuhany tetszőleges magasságban rögzíthető, és szükség esetén három dimenzióban elcsúsztatható (90°-os dőlésszög, a toló balra/jobbra, valamint felfelé/lefelé fordítva). Vagy kényelmesen használhatja a második zuhanytartót is.

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső