Kollázs: ezt jelenti a minőség a hansgrohénél.
Szigorú ellenőrzés, független tanúsítás

A hansgrohe csaptelepek és zuhanyok márkaminősége

Mit jelent tulajdonképpen a prémium vagy márkaminőség? Mi a kiváló minőségű formát és funkciót értjük ez alatt. Azért, hogy Ön sokáig boldog és elégedett legyen hansgrohe-termékeivel. A fejlesztés és a gyártás terén alkalmazott, szigorú irányelvek és tesztek nálunk magától értetődőek. Emellett független ellenőrző intézetek tanúsítják a kiemelkedően magas minőséget. A hansgrohében megbízhat.

A Hansgrohe márkaminőséget nyújt. 1901 óta

Amikor a „minőségről” esik szó, az embernek először mindig a kiváló minőségű termékek jutnak eszébe. Nem kérdés, hogy ilyeneket kap tőlünk. Kizárólag tanúsított, ivóvízhez használható anyagokat használunk, melyek kiállták az idő próbáját. Azonban a Hansgrohe csoport sokkal többet ért a „minőségi munka” kifejezés alatt. A minőség fogalma nálunk négy alappilléren nyugszik: termékminőség, dizájnminőség, gyártási minőség és szervizminőség.

Magasra emeltük a mércét. Vásárlóink, valamint szakiparos és projektpartnereink ezt világszerte nagyra értékelik. Nem véletlen, hogy a fekete-erdői csaptelep- és zuhanygyártó egyike a világ vezető szaniteripari vállalatainak. Ami pedig a dizájnt illeti, vezető szerepet tölt be az iparágban.

A Hansgrohe minőségének négy dimenziója

 • Termékminőség. Bízza rá magát biztonságos és stabil termékeinkre, melyek hosszú élettartamra készültek. A Hansgrohe minőség egyet jelent a könnyű kezelhetőséggel, az intelligens működéssel, az egyszerű szereléssel és a valódi értéktöbbletet adó technológiákkal.
 • Dizájnminőség. A kiváló dizájn túléli a rövid életű trendeket. Azaz: időtálló fürdőszobai termékeinket még évek múlva is szeretni fogja, és szívesen használja őket. A Hansgrohe dizájnminőség mindig egyet jelent a belső és a külső szépséggel. Ezt számos kitüntetés és dizájndíj igazolja.
 • Gyártási minőség. A Hansgrohe válogatott alapanyagokat, csúcstechnológiát és precíziós munkát alkalmaz a gyártásban. Ugyanakkor nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre, az erőforrások hatékony felhasználására és a személyzet jó munkakörülményeire. Az ilyen fenntartható és értékes módon gyártott termékeket nyugodt lelkiismerettel megvásárolhatja.
 • Szervizminőség. Mindig elérhetőek vagyunk az Ön számára. Találkozzon a Hansgrohével különböző kiállításokon és rendezvényeken, vagy ismerje meg a csaptelepeket és a zuhanyokat élőben a Hansgrohe Aquadémián. Az, hogy szakmai és kereskedelmi partnereink egyaránt kiváló képzésben részesültek, ugyancsak az Ön hasznára válik.

A szanitertermékek esetében kiemelten fontos a biztonság, a higiénia és az egyszerű működés. Ezért amikor például forrázás- vagy ivóvízvédelemről, víz- és energiatakarékosságról vagy éppen biztonságos kezelésről és elektronikáról van szó, a Hansgrohe világszerte független ellenőrző és tanúsító intézeteket bíz meg, például a TÜV-öt vagy a DVGW-t. A márkagyártó ezzel is hangsúlyozza magas minőségi, fogyasztó- és környezetvédelmi követelményeit.

A TÜV SÜD „ellenőrzött biztonság, felügyelt gyártás” minőségi pecsétje.

A TÜV SÜD által tanúsítva: „Ellenőrzött biztonság, felügyelt gyártás”

A TÜV-SÜD „ellenőrzött biztonság, felügyelt gyártás” minőségi pecsétje megtalálható különböző háztartási gépeken, szórakoztató elektronikai berendezéseken, sport-, játék- és szabadidős cikkeken, szerszámokon és bútorokon. A TÜV SÜD ezzel a vizsgálati jellel tanúsítja, hogy az adott gyártó termékei megfelelnek a nemzeti és nemzetközi szabványoknak. Emellett a gyártóüzemeket is ellenőrzik.

Példa a TÜV Süd által jónak és biztonságosnak ítélt hansgrohe márkás termékekre:

 • Raindance Rainmaker fejzuhanyok, világítással is
 • Unica Comfort zuhanyszettek tartófogantyúval és lábtámasszal
 • Nemesacél beépített mosogatók mindenféle méretben és kivitelben
A DVGW minőségi pecsétje a hansgrohe számára.

A Német Gáz- és Vízügyi Szövetség (DVGW) által tanúsított

Munkája során a DVGW elsősorban a biztonság, a higiénia, a környezet- és a fogyasztóvédelem témakörét vizsgálja. Minőségi pecsétje garantálja, hogy a gáz- és vízellátás biztonságos, és megfelel a legszigorúbb nemzetközi szabványoknak. A szervezet műszaki-tudományos ügyekben támogatja az iparágat.

Példa a DVGW minőségi pecséttel tanúsított hansgrohe márkás termékekre:

 • Falsíkon kívüli szerelésű csaptelepek és termosztátok kádhoz és zuhanyzóhoz
 • Falsík alatti szerelésű csaptelepek és termosztátok kádhoz és zuhanyzóhoz
 • Falsík alatti szerelésű alapkészletek
 • Mosdócsaptelepek és bidé keverőcsaptelepek lefolyógarnitúrával
 • Mosdócsaptelepek csatlakozó tömlőkkel
 • Kézizuhanyok
 • Zuhanycsövek 
Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső