Praktikus és elegáns hansgrohe kéztörlőtartó.
110 találat
Zuhany szett
ÚJ
WallStoris Zuhany szett
Válasszon termékváltozatot
Törölköző tartó
AddStoris Törölköző tartó
Válasszon termékváltozatot
Fali tartósín 50 cm
ÚJ
WallStoris Fali tartósín 50 cm
Válasszon termékváltozatot
Fali tartósín 70 cm
ÚJ
WallStoris Fali tartósín 70 cm
Válasszon termékváltozatot
Tárolókosár
ÚJ
WallStoris Tárolókosár
Válasszon termékváltozatot
Tárolókosár, mély
ÚJ
WallStoris Tárolókosár, mély
Válasszon termékváltozatot
Pohár
ÚJ
WallStoris Pohár
Válasszon termékváltozatot
Papírtekercstartó
Logis Papírtekercstartó
Válasszon termékváltozatot
Minden tekintetben kényelmesebb fürdőszobai élmény

hansgrohe fürdőszobai kiegészítők: stílusos segítők a nagyobb kényelemért

A minőségi hansgrohe fürdőszobai kiegészítők magasabb életminőséget nyújtanak a legapróbb részletekig. Szerelje fel fürdőszobáját minőségi kéztörlőtartóval, szappanadagolóval, zuhanypolccal, WC-papírtartóval és számos további kiegészítővel. Ezek az alaposan átgondolt, praktikus segítők gondoskodnak a rendről, és modern, időtálló formájuknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek valamennyi hansgrohe zuhanyhoz és csaptelephez.

Ízléses formatervezésű, minőségi anyagból készült különlegességek 

Modern? Klasszikus? Avantgárd? Tegye egységes stílusúvá fürdőszobáját. A hansgrohe stílusvilágaiból ihletet meríthet, és megtalálhatja a saját ízlésének megfelelő termékeket, melyekre a hansgrohe kiegészítők teszik fel a pontot. Felületüknek, formaviláguknak vagy színüknek köszönhetően a kialakítási elképzelés egységesen megjelenik az adott termékcsaládban. Króm és szálcsiszolt nikkel felületek közül választhat. A hansgrohe fürdőszobai kiegészítők minőségi anyagokból készülnek, hiszen gyakori igénybevételnek vannak kitéve.

A WC-kefetartók tartója fémből készül, míg saját anyaguk sárgaréz és kristályüveg, illetve kerámia. Ez az anyagkombináció a szappantartóknál, a testápoló adagolóknál és a fogmosópoharaknál ugyancsak megjelenik, ami esztétikussá és könnyen tisztíthatóvá teszi azokat. A kéztörlőtartókat és a törölközőtartókat szintén fémtartóval rögzíthetők a falra. Maguk a rudak erős sárgarézből készülnek. Akár az egyes, akár a fordítható, kétkaros kéztörlőtartó mellett dönt: a hansgrohe funkcionális fürdőszobai kiegészítőivel mindig a keze ügyében lesz, amire szüksége van.

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső