Pulsify: egyszerűen élettel teli

Modell mattfekete hansgrohe kézizuhannyal zuhanyozik.
A hansgrohe 2021-es újdonságai

Összehasonlíthatatlan zuhanyélmény bármilyen méretű fürdőszobában

Különleges, kényeztető pillanatokat szeretne átélni a vízzel, de nincs sok hely a fürdőszobájában? A hansgrohe ezért fejlesztette a Pulsify-t. Ez a modern zuhanycsalád mikrofinomságú PowderRain vízsugárba burkolja a testét, és tökéletesen illeszkedik minden helyiségbe – még a legkisebbekbe is. Élvezze az összehasonlíthatatlan zuhanyélményt, a fantasztikus kényelmi funkciókat és az egyedi dizájnkombinációkat!

Egyszer élénkítő, máskor feszültségoldó, de mindig lenyűgöző

Kikapcsolódni és élvezni a pillanatot. Beállni a zuhany alá, és elmerülni egy másik világban. Reggelente frissen és aktívan indítani a napot, esténként pedig lemosni a napi stresszt, és újjászületve kijönni a zuhanyzóból. Mindezt átélheti a Pulsify-jal, a hansgrohe új zuhanycsaládjával. Ajándékozza meg magát semmihez sem mérhető zuhanypillanatokkal.

PowderRain – a feszültségoldás egyedülálló élménye

A Pulsify zuhanyok puha, számtalan apró mikrocseppből álló burokká alakítják át a vizet, mely zuhanyozás közben lágyan és halkan borítja be a testét, hogy Ön szellemileg és fizikailag egyaránt kellemesen kikapcsolódhasson. A hansgrohe ezt a vízsugár fajtát PowderRain-nek nevezi, amelyből a Pulsify két különböző intenzitású változattal kényezteti Önt. Csak érezze jól magát!

Mi az, ami még egyedülállóvá teszi a Pulsify zuhanyokat?

A beépített wellness-faktor mellett a Pulsify az időtálló, esztétikus dizájnnal, a sokoldalú kényelemmel és a víztakarékossággal, valamint a magas hansgrohe minőséggel bizonyít:

  • Mattfekete, mattfehér vagy króm? Ezekkel a modern felületdizájnokkal a saját ízlésére alakíthatja és egyedivé teheti fürdőszobáját.
  • A zuhanyzó még egyedibbé tételéhez választhat elegáns falon kívüli vagy falsík alatti szerelésű változatot is.
  • A Select technológiával kényelmesen, gombnyomásra vezérelheti a kívánt vízsugár fajtákat.
  • A környezetbarát zuhanyok az EcoSmart technológiának köszönhetően igen takarékosak. Így Ön jelentősen kevesebb vizet és energiát fogyaszt. 
  • A QuickClean funkciónak köszönhetően egyszerűen ledörzsölheti a vízkövet – az ápolt, hosszú élettartamú termékekért.

További termékek és hansgrohe újdonságok megismerése

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső