Melengeti a skandinávrajongók szívét

Skandináv stílusú fürdőszoba modern környezettel és okos technológiával

A skandináv stílusú fürdőszobára a letisztult dizájnelemek a jellemzőek. A strukturált alapterület egyetlen élménytérbe foglalja a mosdókagylót, a fürdőkádat és a zuhanyt. A fehér felületek és a földes színárnyalatok kiemelik a fapadló természetes hangulatát. A letisztult fürdőszobadizájnra a karcsú kerámia és a modern, hangsúlyt teremtő csaptelepek jellemzőek.

Modern, skandináv stílusú családi fürdőszoba.
Melengető hangulat a fürdőszobában

Egyszerű fürdőszobadizájn letisztult térfelosztással és skandináv berendezéssel

Szereti a visszafogott fürdőszobadizájnt, és skandináv berendezéssel szeretné kombinálni a modern építészet ridegségét? A fürdőszoba északias, természetes stílusban történő berendezéséhez a letisztult geometriájú, nagy magasságú helyiség az ideális. A természetes fapadló sok meleget visz a világos, tisztafehérre színezett falú és mennyezetű környezetbe. A földes színárnyalatú válaszfal színkontrasztot teremt, és egyben leválasztja a fürdőkádat. A kerek, karcsú mosdókagylók fából készült mosdóasztalon nyugszanak, ami szellőssé teszi a helyiséget. A modern, csillogó króm csaptelepek minőségivé teszik az összeállítást.

Skandináv stílusú berendezés hangsúlyos csaptelepekkel a modern fürdőszobában

A hansgrohe Metris csaptelepek harmonikus vonalvezetése hozzájárul a meleg hangulat megteremtéséhez. A geometriai szempontból kiegyensúlyozott formák kiemelik a skandináv berendezés egyszerűségét. A csillogó króm egyéni hangsúlyt teremt, és izgalmas kontrasztot hoz létre a természetes fafelületekkel. A hansgrohe jövőbemutató technológiái kényelmes vízfelhasználást tesznek lehetővé, és egyúttal hatékony víz- és energiafelhasználást biztosítanak.

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső