hansgrohe ComfortZone

Nagyobb mozgástér és kényelem a mosdókagylónál

Nagy mozgástér a mosdókagylónál, a lehető legkényelmesebb kezelés és minimális fröcskölés: a hansgrohe ComfortZone egyszerre több előnyt is kínál. Megmutatja, mekkora a hely a csaptelep kifolyója és a mosdókagyló között. A ComfortZone segítségével megtalálhatja a kézmosáshoz, hajmosáshoz és magasfalú edények töltéséhez megfelelő csaptelepet.

Mi az a hansgrohe ComfortZone?

A hansgrohe ComfortZone három különböző változatban.
A hansgrohe ComfortZone a különböző csaptelepmagasságokat és kifolyóhosszokat jelenti, az Ön egyéni igényeihez igazodóan.

A hansgrohe számos csaptelepe különböző magasságú változatokban kapható. Így Ön egyszerűen eldöntheti, melyik nyújtja a legnagyobb kényelmet a mindennapi használat során. A ComfortZone a csaptelepeink milliméterben megadott magasságát jelenti. Ennek alapján egyből láthatja, melyik csaptelepmagasság illik leginkább a mosdókagylójához. A ComfortZone-nal megtapasztalhatja a merőben új, kibővült mozgásteret.

A ComfortZone előnyeinek áttekintése:

  • A hansgrohe ComfortZone fürdőszobai csaptelepek igazodnak az Ön igényeihez. Kezelésük intuitív, dizájnjuk kiváló, technikájuk kiforrott. 
  • A magas, részben elfordítható csaptelepek nagyobb mozgásteret és nagyobb helyet biztosítanak, például a mosdókagylóban végzett hajmosáshoz vagy magasfalú edények töltéséhez.
  • Minden mosdókagylóhoz a hozzáillő csaptelep, akár beépített vagy felhelyezett mosdókagylóról, akár kézmosókagylóról vagy mosdóedényről van szó.

hansgrohe ComfortZone: Élvezze az extraplusz kényelmet, rugalmasságot és könnyű kezelhetőséget.

Találja meg a saját igényeinek leginkább megfelelő kifolyó magasságú terméket:

Az Ön egyéni igényeihez igazodó kifolyómagasság

A kis hansgrohe ComfortZone optimális megoldást jelent a vendég-WC-ben. Ott, ahol elsősorban csak kézmosás történik. A közepes magasságú csaptelep elegendő helyet biztosít a mindennapi folyamatokhoz, például a fog- vagy arcmosáshoz. Aki pedig különösen nagyban szereti, az nyugodtan válassza az extramagas ComfortZone-t. Soha többé nem akar majd lemondani erről az újonnan kapott mozgástérről.

A hansgrohe ComfortZone csaptelepek egyaránt használhatók fali függesztésű mosdókagylókhoz és mosdóedényekhez, valamint aláépített és beépített szekrényekhez. Dizájn tekintetében is széles a választék. Akár klasszikus, akár modern: a hansgrohe optimális ComfortZone-t kínál a különböző stílusokhoz.

Stílusos, fröcskölésmentes kombinációkat kínálunk: ezért minden elterjedt mosdókagylóhoz meghatároztuk a hozzáillő ComfortZone-t. A hansgrohe ComfortZone teszttel gyorsan megtalálhatja, melyik ComfortZone illik a mosdókagylójához. 

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső