hansgrohe QuickClean

Kevesebb vízkő, több öröm.

Kemény víz, szennyeződés, tisztítószerek: a fürdőszobai felszerelésnek sok mindent ki kell állnia. A hansgrohe véget vet a fáradságos tisztításnak. A prémium márka számos zuhanyfejét és csaptelepét felszerelte a QuickClean technológiával, azaz: Ön egy mozdulattal ledörzsölheti a vízkövet és az egyéb maradványokat. Így maradnak hansgrohe termékei továbbra is működőképesek és szépek.

A QuickClean a zuhanyfejeken és a csaptelepeken is működik. A vízkő eltűnik, és nem marad más hátra, csak az egyenletes vízsugár minta.

QuickClean: a gyors vízkőmentesítő funkció

A pofonegyszerű tisztítás érdekében rugalmas szilikon gombok találhatók a csaptelepek levegőztetőjén és a zuhanyok vízsugár fúvókáin. Ez a kiváló minőségű, nagy szakítószilárdságú szilikon egyszerűen, dörzsöléssel tisztítható. Így egy szempillantás alatt eltűnik a vízkő és a szennyeződés, Ön pedig tovább élvezheti a hibátlan vízsugarak élményét. Zuhanyozáskor a szép zuhany vízsugarak vagy kézmosáskor az egyenletesen folyó víz egyszerűen nagyobb élményt nyújt.

Ismerje meg, hogyan működik a QuickClean a hansgrohe zuhanyoknál:

A mosdókagylón, a kádnál és bidénél is

Mivel a QuickClean ennyire praktikus, a hansgrohe számos további termékét is felszerelte ezzel a technológiával: a mosdó- és kádcsaptelepeket, a fej- és kézizuhanyokat, valamint a bidé keverőcsaptelepeket is.

A QuickClean a hansgrohe azon technológiái közé tartozik, melyek kényelmesebbé és gyorsabbá teszik a tisztítást és az ápolást. Hogy ezenkívül hogyan tisztíthatja hatékonyan a hansgrohe termékeket, megtudhatja a Csaptelepek és zuhanyok ápolási és tisztítási tanácsadójából.

Ismerje meg, hogyan működik a QuickClean a hansgrohe csaptelepeken:

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső