hansgrohe XXL Performance

Színtiszta élmény extranagy esőzuhannyal

Szeretné nagyban élvezni a zuhanyozást? A hansgrohe elhozza Önnek a zuhanyozás élményének új dimenzióját. Kézi- és fejzuhanyaink XXL Performance változatban is kaphatók, azaz: az esőzuhanyok vízsugártárcsája 100 és 600 mm közötti átmérővel kapható. Ez valódi wellness programmá varázsolja a testápolást. Mert a hansgrohe élményt, kényelmet és kikapcsolódást is ad mellé.

Lenyűgöző vízsugártárcsák az élvezetes pillanatokért a zuhany alatt

XXL Performance: hunyja be a szemét, és felejtse el a mindennapok gondjait.
XXL Performance: hunyja be a szemét, és felejtse el a mindennapok gondjait.

Az XXL Performance a hansgrohe fej- és kézizuhanyok nagy vízsugártárcsáját jelenti. A víz langyos, nyári zápor érzését kelti, mely fenséges kikapcsolódást biztosít. A nagyméretű zuhany a hansgrohe számos termékcsaládjában megtalálható, ilyen például a Rainmaker Select vagy a Raindance Rainmaker fejzuhany. Hunyja be a szemét, élvezze a különböző vízsugár fajtákat, és hagyja maga mögött a mindennapok gondjait.

Aki azt hiszi, hogy az XXL élmény és a takarékos vízfogyasztás kizárja egymást, annak szívesen bebizonyítjuk az ellenkezőjét. Az EcoSmart változatok vízfogyasztása mindössze 9 liter/perc, mégis osztályon felüli zuhanyélményt nyújtanak. Ugyanis a hansgrohe innovatív vízsugár fajtái – például a RainAir – még a 9 literes fogyasztás mellett is fenségesen kényeztetőek. Ezt pedig a telt, levegővel dúsított vízcseppek (AirPower technológia) teszik lehetővé.

Találja meg a saját ízlésének leginkább megfelelő XXL Performance terméket:

XXL Performance: A normálnál nagyobb. A jónál jobb.

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső