Vivenis: a víz, ami elvarázsol

Nő a mosdókagylónál és Vivenis fürdőszobai csaptelep.
A hansgrohe 2021-es újdonságai

A víz, ahogy még soha se érezte

Fürdőszobai csaptelepet keres a saját wellness-oázisához? A hansgrohe Vivenis csaptelep család a víz teljesen új élményét hozza el Önnek: a széles, dús vízsugár minta egy természetes vízesésre emlékeztet, és megszólítja az érzékeket. Így még a kézmosást is rövid kényeztető pillanattá varázsolja.

A víz új élménye az Ön saját wellness-oázisában

A rohanó hétköznapokban gyakran nem jut elég idő egy ellazító zuhanyozásra vagy egy kényeztető fürdőre. Pedig ezek a rituálék segítenek abban, hogy kipihenten és frissen kezdjük a napot. Miért ne lehetne a kézmosás is egy rövid, fantasztikusan élvezetes pillanat? A mi receptünk ehhez a kis kikapcsolódáshoz: a Vivenis vízesés vízsugara eddig soha nem tapasztalt wellness-élményt nyújt. Az AirPower technológia levegővel dúsítja a vizet, aminek köszönhetően az különösen lágy és bőséges lesz. 

Olyan időtállóan elegáns stílust keres a fürdőszobai visszavonuláshoz, amely nyugalmat áraszt? Az ízléses formatervű, lendületes kifolyós Vivenis csaptelepek mosdókagylóhoz, fürdőkádhoz és zuhanyzóhoz is kaphatók. Az elegáns megjelenést a csaptelep karcsú, lapos karja emeli ki. A mi javaslatunk: ha igazán harmonikus megjelenésű fürdőszobát szeretne, kombinálja a Vivenis-t a Pulsify zuhanycsaládunkkal

A mattfekete és mattfehér FinishPlus felületekkel kifejezheti saját ízlésvilágát, és hangsúlyokat teremthet. A modern felületdizájnok a Pulsify család esetében is elérhetők.

A Vivenis előnyeinek áttekintése

  • A levegővel dúsított vízesés vízsugár (AirPower) eddig soha nem tapasztalt wellness-élményt nyújt.
  • A csaptelep elegáns formája harmonikusan egybeolvad a víz folyásával.
  • Az ergonomikus kialakítású, lapos kar érintésre csábít, és könnyű kezelést biztosít. 
  • Válassza ki saját stílusát a három felület közül: króm, mattfekete és mattfehér.
  • A Vivenis az EcoSmart technológiának köszönhetően akár 60%-kal kevesebb vizet fogyaszt, mint a hagyományos mosdócsaptelepek.

További termékek és hansgrohe újdonságok megismerése

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső