Állapot aktualizálása: 2012. május

Ipari oltalmi jogok

A Hansgrohe Magyarország honlapjainak tartalmára vonatkozó ipari oltalmi jogok és szerzői jogok tekintetében a következő érvényes:

Az ezen a honlapon található minden kép, grafika, fájl, szöveg és egyéb tartalom szerzői jogi, márkajogi vagy egyéb ipari oltalmi jogi védelem alatt áll. Az elektronikus adathordozókon, más honlapokon, nyomtatványokban vagy egyéb módon történő, mindenféle jogcímet nélkülöző sokszorosításhoz, közzétételhez, további feldolgozáshoz vagy egyéb feldolgozáshoz mind magán, mind kereskedelmi célra előzetes írásbeli hozzájárulásunk szükséges.

Igyekszünk minden megjelentetés során figyelembe venni a honlaphoz felhasznált képek, grafikák, fájlok, szövegek és egyéb tartalmak ipari oltalmi jogát és szerzői jogát.

A honlapon megjelenő ajánlatunkon belül megnevezett és meg nem nevezett, bennünket vagy adott esetben harmadik felet érintő valamennyi ipari oltalmi és szerzői jog korlátozás nélkül a mindenkor érvényes hazai és nemzetközi jog határozatai, valamint az adott bejegyzett vagy be nem jegyzett jogtulajdonos jogai és jogcímei alá tartozik. Kizárólag a puszta megnevezés, vagy meg nem nevezés alapján nem vonható le az a következtetés, hogy mi vagy harmadik fél nem rendelkezik ipari oltalmi joggal és szerzői joggal.

Rendkívüli módon rendelkeznek szerzői joggal a honlapunkon megjelentetett néhány fotóval kapcsolatban: mearicon, indochine, Andre Bonn, P.C., Konstantin Yugano, Manfred Ament, fotoflash, Franz Pfluegl, Beboy, Spectral-Design, typomaniac, WavebreakMediaMicro, matka_Wariatka, George Mayer - www.fotolia.de.

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső