hansgrohe újdonságok a mosogatóasztalnál

Mosogató újradefiniálva: a hansgrohe M71 Select sorozatú, kétlyukú csapteleppel

Ismerje meg a forradalmian új kezelési kényelmet a mosogatónál: az M71 Select sorozat kétlyukú változatánál leválasztottuk a víz vezérlését a csaptelepről. A mosogató peremén elhelyezett, külön kezelőelem megkönnyítik a munkavégzést, miközben a csaptelep a szokott helyen marad. A csaptelep tetején elhelyezett Select gomb szó szerint gombnyomásra nyújtja az élményt, a minimalista dizájn pedig stílusosan beleillik minden környezetbe.

hansgrohe M71 sorozat külön kezelőelemmel.
Letisztult dizájn, alaposan átgondolt funkciók. A hansgrohe M71 sorozat újdonságai minden bizonnyal konyhája ékkövei lesznek.

Kényelmes kezelés a négyzeten: hansgrohe M71 Select kétlyukú változatok

Ezek a csaptelepek felkavarják a konyhai munka állóvizét: vezérelje a vizet kényelmesen a mosogató peremének elülső részéről, és élvezze az eddig soha nem tapasztalt rugalmasságot. Az M71 Select kétlyukú csaptelep külön kezelőelemei lényegesen egyszerűbbé teszik a mosogatónál végzett munkafolyamatokat, s minden eddiginél kényelmesebbé teszik a víz be- és kikapcsolását. A letisztult dizájn épp oly meggyőző, mint az új konyhai csaptelepnek a rendkívüli műveleti sugara: az innovatív sBox-nak köszönhetően a cső akár 76 cm-re is kihúzható, és biztonságosan csúszik a tömlővezetésben. Válassza ki kedvencét a két funkcionális kezelési változat közül.

Elég egy gombnyomás a mosogató peremén: Folyjon a víz!

Az M71 esetében a Select gombbal pofonegyszerű a víz elindítása és megállítása: a külön kezelőelem elhelyezhető a mosogató peremén vagy a munkafelületen is, ahogy Önnek kényelmesebb. Miközben zöldséget tisztít vagy edényt tölt, egyetlen gombnyomással be- és kikapcsolhatja a vizet. Ezt akár a könyökével vagy a kézfejével is elintézheti, ha éppen koszos a keze. A gomb elfordításával pedig kinyithatja és elzárhatja a lefolyót.
A csapteleptest is rendelkezik intelligens funkciókkal: kényelmesen előre beállítható rajta a vízmennyiség és a vízhőmérséklet. A csaptelep kifolyóján elhelyezett váltógombbal pedig normál és zuhany vízsugár között válthat.

Billentés és forgatás: élvezze a víz ergonomikus kényelmét

Hogy ez milyen kényelmes? Az M71 billenőkaros változatánál mindent kézben tarthat a mosogató peremén: a kar billentésével megnyithatja a vizet, vagy csökkentheti annak mennyiségét. A kar elforgatásával pedig beállíthatja annak hőmérsékletét. Ráadásul ezt a változatot is felszereltük a Select technológiával: a csapteleptest kifolyóján diszkréten megbújuk egy gomb. Megnyomásával elindíthatja és megállíthatja a vizet. Mindeközben a csaptelep egész végig nyitva marad.

Tudjon meg többet új M71 Select sorozatú, kétlyukú konyhai csaptelepünkről. Soha többé nem akar majd lemondani erről a kényelemről.

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső