Konyhatervezés összehangolt elemekkel

Ezzel a csapattal csak nyerhet

Színpadra lép az álomcsapat a konyha legtöbbet használt helyén: a hansgrohe mosogatókombinációk kisebb forradalmat robbantanak ki a vízfelhasználás terén. A mosogatóból, csaptelepből és az innovatív sBoxból álló, tökéletesen összehangolt kombináció olyan esztétikus, egységes megoldás, amely jelentősen leegyszerűsíti a konyhai munkavégzést. Ismerje meg, mennyire.

Új mosogató-csaptelep kombináció.
A hansgrohe újdonsága: mosogatóból, külön kezelőelemmel rendelkező csaptelepből és sBoxból álló, elegáns összeállítás.

Tökéletes összhang a víznél, amely a szakembereket is meggyőzi

A hansgrohe mosogatókombinációi a feje tetejére állítják mindazt, amit eddig tudott a víz központi helyéről. Az egységes formavilágnak köszönhetően a mosogató kialakítása, a vízvezérlés és a műveleti sugár egyetlen egységgé forr össze. Mindegy, hogy hosszú, széles konyhapultja vagy szerény főzőfülkéje van: a hansgrohe mosogatókombinációk nagy és kompakt méretben egyaránt kaphatók. Egy- és kétmedencés változatban is. Minimalista dizájnjuknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek bármely környezetbe. Ez a nemzetközi dizájnszakembereket is lenyűgözte: Röviddel megjelenésük után valamennyi hansgrohe mosogatókombináció elnyerte az if Design Award 2017 díjat.

Újdonságok tömkelege a hansgrohétól

A hansgrohe konyhai innovációi kétféle kezelési változatban kaphatók. A mosogató peremén elhelyezett, külön kezelőelem révén mindkettő újradefiniálja a vízfelhasználást. Az sBox-szal együtt gördülékeny munkafolyamatokról gondoskodnak. Válassza ki ideális kombinációját:

  • a mosogató peremén elhelyezett, a víz mennyiségének és hőmérsékletének szabályozására szolgáló billenőkarral;
  • a víz folyásának elindítására és megállítására, valamint a lefolyó kinyitására és elzárására szolgáló Select gombbal.

Az egymással tökéletesen összehangolt elemek a minőség, a könnyű kezelhetőség és a funkcionalitás mellett maximális tervezési biztonságot is nyújtanak.

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső