Kialakítási ötletek a fürdőszobához.
Modern fürdőszobadizájn

Álomfürdő kereső

A fürdőszoba az egyik legfontosabb helyiség. Míg korábban itt szinte kizárólag a testápoláson volt a hangsúly, az elmúlt években alapvetően megváltozott ennek jelentősége. Napjainkban a fürdőszobák a kikapcsolódás és a pihenés helyszíneként funkcionálnak. Van kedve újratervezni saját fürdőszobáját? Itt különböző ötleteket talál a fürdőszobához: a kis vendégfürdőtől egészen a nagyméretű álomfürdőig. Merítsen ihletet!

Inspirációk a fürdőszobához

Éppen felújít, vagy új fürdőszobáról álmodik? Vágyakozik egy pihenőhelyre, ahol végre relaxálhat, vagy szeretne egy nagy helyet, ahol végre időt fordíthat magára? Vagy éppen puritán, praktikus fürdőszobát szeretne, ahol elintézheti a reggeli gyors zuhanyozást? A hansgrohe álomfürdő kereső segítségével ihletet meríthet. Tesztelje le, és találja meg az Önhöz leginkább illő fürdőszobát! Több hangulat, új dizájn, a legminőségibb wellness – az élet tele van változó impulzusokkal. Bemutatjuk a lakással, fürdőszobával és életstílussal kapcsolatos újdonságokat. Merüljön el a fürdőszobai trendek témakörben, és merítsen ihletet a kiállításokon bemutatott, legújabb trendekből és dizájnokból.

Modern, avantgárd, klasszikus: Az én stílusom a fürdőszobában

Először találja meg saját fürdőszobai stílusát, azután alakítsa saját ízlése szerint, végül pedig élvezze: a hansgrohe fürdőszobai szakemberei segítenek Önnek eligazodni. Először találja meg saját stílusirányzatát, utána pedig válassza ki a fürdőszobájához illő csaptelepet vagy zuhanyt. Ezzel kibontakoztathatja saját ízlésvilágát, kifejezheti saját személyiségét a fürdőszobai környezetben, és kényelmes helyiséggé alakíthatja fürdőszobáját. Akár felújítás, akár teljesen új fürdőszobát épít. 

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső