Az új avantgárd a fürdőszobában

Avantgárd a fürdőszobában: ötletekkel az érzéki stílushoz és a modern technológiákhoz

Az avantgárd a fürdőben az individualizmushoz és a jövőbemutató kialakítás öröméhez való bátorságot fejezi ki. A letisztult stílusban egymásra talál az exkluzív dizájn és az intelligens funkcionalitás. A puritán építészeti környezetben remekül érvénysül a terméskő, a nemes kerámia és az exkluzív csaptelepek. Ez az eleganciára összpontosító környezet pihenésre és kikapcsolódásra invitál.

Fürdőszoba puritán stílusban, széles üvegfronttal a kert felé.
Avantgárd fürdő emocionális stílusban

Avantgárd fürdőszobastílus érzéki-modern köntösben

Szereti a modern építészet és a természetközeli környezet keltette érzéki hatást? Tervezze meg búvóhelyéül funkcionáló fürdőszobáját faltól falig üvegfronttal. Ezzel mintegy összekapcsolja a puritán fürdőszobát a kert természetességével. A szellős, lényegire összpontosító környezetben könnyű ellazulni. A mosdókagyló, a szabadon álló kád és a padlósíkba süllyesztett zuhanyzó nagy felületű terméskő felületen csoportosul, így válik búvóhellyé és komfortos környezetté. Az ablak közelében elhelyezett pihenőhely és a személyes holmik tárolására szolgáló karcsú polc nappali jelleget kölcsönöz a helyiségnek, és maradásra invitál.

A stílusteremtő térkialakítás és a technológiai innováció összhangja

A stílusteremtő fürdőszobadizájn a hansgrohénél elválaszthatatlanul összeforrt a technológiai tökéletességgel és a kezelés kényelmével. A PuraVida csaptelep család egymásba átmenő formái, valamint a króm és a fehér szerves egysége az egyéni stílusú fürdőszoba fénypontjai. A forma és a textúra érzéki összjátéka tökéletesen harmonizál a fürdőszobai kerámiákkal. A környezetet a világos, nagyméretű lapok és a látszóbeton mennyezet vagy a tisztafehér vakolat teszik teljessé. A Rainmaker Select Showerpipe központi helyen strukturálja a helyiséget. Élénk fehér-króm felülete mellett a tökéletes funkciók sora gondoskodik a kényelmes vízélményről.

Avantgárd a fürdőszobában, fehér és szürke színben

Naturnaher Ort zum Relaxen und Verweilen: Im sinnlich gestalteten Bad steht die Showerpipe Rainmaker Select mit ihrer lebendigen Weiß-Chrom-Optik im Zentrum.

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső