Duschen mit Outdoor-Feeling

Avantgárd fürdőszoba stílusos dizájnnal és a természet közelségével

A természettel összekapcsolt fürdőszobában megszűnnek a bent és kint közötti határok. A különböző geometriájú felületek kreatív módon kombinálhatók egymással, az aszimmetrikus formák pedig tökéletesen harmonizálnak a tájjal. A fa, a kő és az üveg összjátéka bátor stílusvilágot fejez ki. Az exkluzív, bronzhatású csaptelepek úgyszintén az avantgárd kialakítású fürdőszoba stílusjegyeihez tartoznak.

Természet a nagy ablakokkal rendelkező, faelemeket használó fürdőszobában.
Kreatív, természetközeli fürdőszoba

Avantgárd stílusirány a fürdőszobában: exkluzív anyagokkal és technológiákkal

Szeretné kombinálni a természetet stílusosan berendezett fürdőszobájával? A hatalmas ablakfelületeken keresztül beengedheti a zöldben pompázó tájat az otthonába, és élvezheti az egyedülálló térélményt. Egy ilyen környezet az aszimmetrikus formákkal és különleges felületekkel való, kreatív játszadozásra inspirál. A fa, az üveg és a kő használatával különböző geometriájú, egymásban folytatódó testek alkothatók. Az ausztrál „Campbells Pocket Residence” exkluzív fürdőszobája kiváló példa arra, mennyire meghatározza az anyagok bátor kombinációja a jövőbemutató dizájnt. Itt a két, fából készült emelvényre ültetett, kerek mosdókagylót kőpult kapcsolja össze. A fürdőkád emelvényen nyugszik, az előtte elhelyezett, bronzhatású felület pedig mintegy körülöleli. Erre széles fa lépcsőfokok vezetnek fel. A helyiség két frontján elhelyezett ablakok behozzák a természetet a fürdőszobába.

Természetközeli fürdőszoba különleges felületű, innovatív csaptelepekkel 

Ezt az avantgárd stílusú fürdőszobát egyedi megrendelésre készített hansgrohe PuraVida csaptelepek emelik tökélyre. A különleges, bronzhatású felület még hangsúlyosabbá teszi az organikus formájú mosdó- és kádcsaptelep egymásba átmenő vonalvezetését. A csaptelepek belsejében innovatív technológiák gondoskodnak a kényelmes vízélményről és az erőforrások környezetbarát felhasználásáról.

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső