A fényben úszó fürdőszobát különc szín- és anyagkombinációk jellemzik. Itt ötleteket talál az egyéni ízlést tükröző, exkluzív fürdőszobadizájnhoz.

Fényben úszó fürdőszoba kreatív dizájnnal és modern technológiával

A fényben úszó fürdőszoba a kreatív kialakítás örömét sugározza. A bátor szín- és anyagkombinációk egyéni stílust tükröznek, és élettel teli enteriőrt hoznak létre. Az exkluzív dizájn egyszerre otthonos és funkcionális. Az elegáns csaptelepek a forma és a funkció harmonikus kapcsolatával emelik ki a modern karaktert.

Glamouröses Bad mit kreativem Design und edlen Armaturen.
Modern fürdőszoba egyéni stílusban

Fényben úszó fürdőszobai dizájn exkluzív hangsúlyokkal és funkcionális kényelemmel

Szereti a kreatív stílust, és exkluzív enteriőrrel büszkélkedő, fényben úszó fürdőszobát szeretne új vagy felújított otthonában? Akkor alkalmazzon bátran különc színkombinációkat, és használja ki a váratlan anyagkombinációk meglepő hatását. A nagyméretű, sötét lapok elegáns hátteret teremtenek az extravagáns berendezés számára. Az erős okkersárga falfelületek élénk kontrasztot alkotnak a kőszürke vagy világos, csempézett vagy tisztafehérre festett területekkel. Ez a harmonikus összjátékot a fürdőszobabútor lágy fafelülete teszi teljessé. A szokatlan formavilágú, akrilüveg kisbútorok és lámpatestek egyedi hangsúlyokat teremtenek. A klasszikus, osztóléces ablakon keresztül rengeteg napfény árad be a helyiségbe, ami segít érvényesülni ezt az exkluzív dizájnt. A széles könyöklő helytekerékos polcként is funkcionál a fürdőszobai kiegészítők számára.

Korszerű technológia a modern vízélményhez

A Talis csaptelep család organikus formavilága természetes eleganciát és funkcionális precíziót visz a fényben úszó fürdőszobába. A mosdókagylónál az intuitív Select nyomógombbal lehet működtetni a vizet. A padlósíkba süllyesztett zuhanyzó vékony üvegfala mögött a Croma Showerpipe fej- és kézizuhanya stílusos, fehér-króm dizájnhangsúlyt teremt. Az innovatív technológiák kényelmes és környezetbarát vízélményt biztosítanak.

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső