Fiataloknak és örökifjaknak

Első saját fürdőszoba fiatalos stílusban és modern kényelemmel

Első saját fürdőszobájukban a fiatalok kiváló minőségű berendezésre és technológiai hatékonyságra vágynak, méghozzá nagyobb anyagi ráfordítás nélkül. A fiatalos igényeket szem előtt tartó építészet elsősorban a letisztult vonalakra és az egyéni színhasználatra összpontosít. Így születik az egyszerű környezetben fiatalos, funkcionális, ugyanakkor élettel teli fürdőszobai stílus.

Fiatalos stílus fiatal felnőttek számára
Fiatalos stílus fiatal felnőttek számára

Az első saját fürdőszoba egyenes vonalvezetésű, funkcionális termékekkel, kreatív összeállításban

Most készül berendezni első saját fürdőszobáját, és fiatalos stílusú, modern vizes élményeket szeretne? Intelligens fürdőszobai ötleteinkkel még a legkisebb helyiségekből is funkcionális, ugyanakkor élettel teli enteriőrt varázsolhat. A napfény betölti az egész helyiséget, a padlósíkba süllyesztett zuhanyzó pedig nagy mozgásteret biztosít. A nagy felületű terméskő, a klasszikus fehér csempe és a friss zöld színű mozaik bátor kombinációja szellemességről tanúskodik, és életet visz a helyiségbe. Az anyagok és a textúrák kreatív használatát az elegánsan elhelyezett, fafelületű kiegészítők foglalják keretbe. A fehér színű fürdőszobai kerámián tökéletes formatervezésű, króm csaptelepek gondoskodnak a víz ergonomikus felhasználásáról.

Fiatalos fürdőszobai stílus elegáns, innovatív technológiával felszerelt csaptelepekkel

A csaptelep letisztult vonalvezetése és karcsú teste kiemeli az élettel teli fürdőszobai stílust. A kifejező vonalvezetésű Crometta Showerpipe kijelöli a helyiség középpontját, és sokoldalú zuhanyélményt biztosít. A modern stílus mögött innovatív, hatékony és kényelmes vízfelhasználást biztosító technológiák rejtőzik a csaptelepekben.

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső