Álomfürdő világos helyiségkialakítással

Fürdőszobai stílus érzéki csaptelepekkel, fiatalos enteriőrben

A világos fürdőszoba egyaránt kialakítható az új és a stílusosan felújított, régi épületekben. A nagy ablakfelületekkel határolt, világos fürdőszoba szellős környezetet teremt. A világos fal- és padlófelület összjátékával fiatalos enteriőr valósítható meg. A króm és türkiz stílusjegyekkel ellátott, fehér berendezés tökéletes kiegészítője az élénk térhatásnak.

Elegáns fürdőszoba világos környezetben.
Világos fürdőszoba berendezése

Fürdőszoba fényárban úszó enteriőrben, fiatalos fehér és zöld árnyalatokkal

Világos fürdőszobát és fiatalos környezetet szeretne teremteni modern vagy felújított lakásában? A nagy ablakfelületekkel határolt, kültérre nyíló ajtóval rendelkező helyiség ideális feltételeket teremt az élettel teli fürdőszobai stílushoz. A fehér falfelületek és a látszó falszerkezet tökéletesen alkalmasak a nappali fényben úszó fürdőszoba kialakítására. A pasztellszürke, csiszolt esztrichpadló hűvös természetességet visz az enteriőrbe. A funkciós és kényelmi terület leválasztásával a kikapcsolódás helyszínéül szolgáló, privát wellness oázis hozható létre. A fehér fürdőszobabútor tovább világosítja a helyiséget. A hozzáillő, világoskék és világoszöld színárnyalatú kiegészítők a kristálytiszta hegyi források frissességét kölcsönzik a fürdőszobának.

Nappali fényben úszó fürdőszoba berendezése az érzékeli vízélményekért

A hansgrohe PuraVida csaptelep család fehér-króm felülete kiemelik a jólesően világos fürdőszoba hangulatát. A helyiség iránypontjában a padlósíkba süllyesztett zuhanyzó gondoskodik a víz modern élményeiről. A sokféle funkciót kínáló, fej- és kézizuhannyal felszerelt zuhanyrendszert az elegáns vezérlés irányítja. A hansgrohe innovatív technológiái kényelmes és hatékony vízfelhasználást biztosítanak.

 

Nagy zuhanyzó a világos fürdőszobában

A világos fürdőszoba fehérre festett, látszó falszerkezete ideális alapot biztosít a fialatos enteriőrnek és a fehér-króm színvilágú, érzéki zuhanyrendszernek.

Modern zuhanyzó fej- és kézizuhannyal, világos környezetben.
Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső