Ide el kell menni vendégségbe!

Praktikus fürdőszoba stílusos környezetben második vagy vendégfürdőként

A stílusosan berendezett, praktikus vendégfürdő kis helyen is elfér. Az egyenes vonalvezetésű fürdőszobabútor bőséges tárolóhelyet kínál a mindennapi kiegészítők számára, és rendezett környezetet biztosít. A világos színek nagyítják a teret, a padlósíkba süllyesztett zuhanyzó pedig nagyobb mozgásteret tesz lehetővé. Az innovatív csaptelepekkel praktikus funkciók költöznek be a fürdőszobába.

Stílusos kialakítású vendégfürdő és minőségi csaptelepek.
Kis fürdőszoba stílusos berendezése

Praktikus dizájn intelligens funkciókkal a vendégfürdőben

Új fürdőszobát tervez, vagy szeretné kiváló minőségben felújítani otthonát? Használja ki a legkisebb alapterületű helyiséget, és alakítson ki belőle praktikus második vagy vendégfürdőt. A tisztafehér falak és a világos padló felerősítik a nappali fényt, és szellős hangulatot teremtenek. A helyiségnek elegáns hátteret adnak a szürke falak, a fekete mosdó alatti szekrény pedig stílusos hangsúlyt teremt. A mosdókagyló feletti, praktikus falfülke bőséges helyet kínál a fürdőszobai kiegészítők számára. A fülke földes színárnyalatú, mediterrán mozaikkal van burkolva, ami a meleg kontrasztokkal életet lehel az enteriőrbe. A többi mindennapi használati tárgy a funkcionális fürdőszobabútorban helyezhető el. Ezáltal a helyiség nyugodt, rendezett látványt nyújt.

Stílusos vendégfürdő innovatív technológiával

A hansgrohe Talis csaptelep család formájának és funkcióinak szerves egysége természetes kényelmet visznek a praktikusan berendezett vendégfürdőbe. A helyiség iránypontjában elhelyezkedő, elegánsan üvegezett zuhanyzó a padló síkjába van süllyesztve, és szinte hívogat a relaxáló zuhanyozásra. A fej- és kézizuhannyal ellátott Raindance Showerpipe sokoldalú zuhanyélményről gondoskodik. A króm vagy fehér/króm dizájnhangsúlyok friss, stílusos lendületet adnak a fürdőszobának. Mindemellett innovatív technológiák gondoskodnak az erőforrások hatékony felhasználásáról.
Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső