Az új kényelem a fürdőszobában

Otthonos fürdőszoba meleg fa felületekkel és egyedi kiegészítőkkel

Az otthonos fürdőszobában a fa használata teremt meleg hangulatot. Az ellenálló erdei fenyőből készült mosdóasztal ideális alapot teremt a fehér fürdőszobai kerámiák és az elegáns csaptelepek számára. Ebben a modern környezetben az élettel teli fastruktúra tompítja a látszóbeton vagy a nyers, vakolt felületek durva karakterét. A természetes anyag egyedi, kellenes oázissá teszi a fürdőszobát.

Lakófürdőszoba fapadlóval, pihenővel és világos környezettel.
Álomfürdő: otthonos kialakítás fával

Kreatív fürdőszobai ötletek és harmonikus dizájn az otthonos fürdőszobában

Tágas, több részre osztott lakófürdőszobát szeretne privát wellness oázissal? Akkor fa, szövet és egyedi dekorációs elemek használatával tervezzen otthonos fürdőszobát hívogató enteriőrrel. A nagy alapterület lehetővé teszi a WC és a bidé funkciós területének elválasztását a fürdőkád, a zuhanyzó és a mosdókagyló kényelmes helyétől. A víz élménye mellett az ülő- és fekvőbútorként is használható, kényelmes pihenő hívogat a wellness zónába. A fa ideális feltételeket teremt a kreatív fürdőszoba kialakításhoz: a mezítláb is kellemes fapadló természetessége meleggé varázsolja a környezetet. A könnyű emelvények beépítése variálja a helyiség szintjeit, és kedvenc időtöltési hellyé teszi azokat. A könnyű párnák és dekorelemek között – mintha csak egy galériában lennénk – remek lehetőség nyílik az ellazulásra.

Dizájn csaptelepek és fürdőszobai kerámia rivaldafényben

A nagyméretű ablak vagy a kertbe, teraszra nyíló ajtó kibővíti a lakófürdőszoba élményterét. A nappali fény nélküli helyiségekben egyedileg tervezett világítás gondoskodik az otthonos hangulatról. Az optimális világítás tudatosan kiemeli a kerámia elegáns vonalait és az exkluzív csaptelepek fehér-króm felületét. A hansgrohe PuraVida csaptelepek érzéki formavilága harmonikusan beleillik a környezetbe. A nagyméretű zuhanyrendszer a helyiség középpontjába helyezi a víz élményét.

Térkoncepciók és dekorációs trendek a lakófürdőszobában

Az otthonosan berendezett fürdőszobában a wellness áll a középpontban. A meleg fa tökéletesen harmonizál a fehér fürdőszobai kerámiával és a csillogó fehér-króm csaptelepekkel.

Ötletek az otthonos fürdőszoba fával történő kialakításához.
Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső