Minőségtudatosok számára

Minőségi fürdőszoba stílusos dizájnnal és minőségi felszereléssel

A modern építészet megfelelő keretet ad a stílusosan megtervezett, kiváló minőségben berendezett fürdőszobához. E minőségi enteriőrnek a válogatott, különböző felületi struktúrájú anyagok adják az alapját. A helyiség kreatív hasznosításával a fürdőszoba exkluzív wellness oázissá alakult. A víz hatékony élményéről pedig innovatív technológiák gondoskodnak.

Saját wellness oázis a minőségi fürdőszobában.
A víz exkluzív élménye a minőségi fürdőszobában

Fürdőszobadizájn minőségi anyagokkal és ergonomikus funkciókkal

Új, modern építészeti stílusú otthonát tervezi, és szeretné, ha kifejeződne saját ízlése a minőségi fürdőszobában? Akkor alakítsa az enteriőrt minőségi berendezéssel, és alkalmazza kreatívan a különböző anyagokat. A sötétszürke terméskő padló elegáns alapot teremt a stílusos, kényelmes hely számára. A nagyméretű, modern, fahatású lapokkal burkolt falfelületek kiemelik az exkluzív jelleget, ugyanakkor meleg hangulatot is teremtenek. Az emelvény egy második teret hoz létre a helyiségben: ezzel további kialakítási lehetőségek tárulnak fel. A megemelt hely a fürdőkád számára van fenntartva, ami benyúlik a wellness rész középpontjába. A szabadba való kilátásnak köszönhetően fürdés közben élvezheti nyugodt pillanatokat. A minőségi berendezést a padlósíkba süllyesztett zuhanyzó és a kétszemélyes mosdókagyló teszi teljessé.

Innovatív technológiák és ergonomikus kényelem a víz hatékony felhasználásáért

A hansgrohe Talis csaptelepek innovatív formanyelve egyet jelent az akadálymentes kezelési kényelemmel és az erőforrások fenntartható felhasználásával. A mosdókagylónál az intuitív Select nyomógombbal lehet működtetni a vizet. Minőségi formatervének köszönhetően a Rainmaker Select zuhanyrendszer tökéletesen beleillik az exkluzív dizájnba. A nagy fejzuhany rafinált, üvegezett, fehér hátterű vízsugártárcsája esztétikus és változatos vizes élményekről gondoskodik.

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső