Földes színek, minőségi felszerelés

Minőségi fürdőszoba meleg színekkel és minőségi berendezéssel

A minőségi anyagokkal kialakított fürdőszobában harmonikus színkombinációk gondoskodnak a meleg hangulatról. A világos felületek és a sötétbarnás árnyalatok tökéletesen kiegészítik egymást, és otthonos stílusú enteriőrt teremtenek. A minőségi anyagok és a precíz vonalvezetés nyugalmas eleganciát sugároznak. Az ülőkével ellátott, nagy zuhanyzó sokoldalú vízélményről gondoskodik.

Minőségi fürdőszoba nagy zuhanyzóval és elegáns zuhanyszettel.
Minőségi élmény nagy élményzuhannyal

Minőségi fürdőszobadizájn meleg színhangsúlyokkal és minőségi berendezéssel

Szeretne kialakítani egy minőségi fürdőszobát minőségi enteriőrrel, ahol otthonos hangulat uralkodik? Akkor használjon harmonikus színkombinációkat a kis ablakkal rendelkező fürdőszobában, mert azzal növelheti a térhatást. A világos, nagyméretű lapokkal burkolt padló és a tisztafehér falfelületek intenzív színkontrasztot teremtenek. A sötétbarna fürdőszobabútor meleg eleganciát teremt, és kiválóan érvényesül a pasztellszínű háttér előtt. A berendezési tárgyak letisztult geometriája visszafogott, könnyed hatást kelt. A sötét korpusz egyúttal ellensúlyozza is a teret, és bőséges helyet kínál a fehér és lágy natúrszínű, dekoratív kiegészítők számára. A mosdókagylónál és a lépcsős széleken alkalmazott, apró, mély fölszínekben pompázó mozaik markáns hangsúlyokat teremt.

Elegáns zuhanyszett a kényelmes vízélményért a minőségi zuhanyzóban

A keskeny helyiség egyenesen a nagyméretű zuhanyzóba vezet. A sötét üveg zuhanyfal egy kisebb wellness részleget rejt, krómfényű zuhanyszettel a közepén. A hansgrohe Raindance Select kézizuhany három vízsugár fajtája változatos kényeztetésről gondoskodik. A két épített, barna mozaikburkolatú ülőrész szinte hívogat a relaxálásra. A mennyezeten is megjelenő, sötét mozaiknak köszönhetően a zuhanyzó harmonikusan belesimul a tetősík alatti térbe. Így védett, otthonos hangulatot árasztó búvóhely jön létre.

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső