A klasszikus stílus rajongóinak

Klasszikus fürdőszoba nosztalgikus stílusban a modern vizes élményekért

A klasszikus fürdőszoba életre kelti a tradicionális fürdőkultúrát. A klasszikus stílus nosztalgikus jellege egyszerre játékos és elegáns. A fehér kerámia, a fa és a lágyan ívelt csaptelepek harmonikusan illeszkednek a szellős, világos környezetbe. A retró stílus mögött modern technológia rejtőzik, mely korszerű és kényelmes vízfelhasználást biztosít.

Klasszikus kialakítású fürdőszoba szabadon álló fürdőkáddal.
Vintage stílus játékos eleganciával

Klasszikus formák, aranyszínű felület és elegáns fehér a fürdőszobában

Nosztalgikus hangulatú, egyéni ízlést tükröző fürdőszobát szeretne? Hagyja, hogy tradicionális stílusérzéke vezesse, és alakítsa ki fürdőszobáját klasszikus stílusú kiegészítőkkel. A tágas, világos környezetben elhelyezett, különböző élményterek marasztalóak. A szabadon álló fürdőkád, a nyitott terű zuhanyzó és a tágas, télikert stílusú pihenő az exkluzív fürdőkultúra luxusát viszi ebbe az otthonba. A fehér fürdőszobai kerámia visszafogott eleganciája, valamint a színben egymással harmonizáló fal és padló ideális helyet teremt a klasszikus berendezési tárgyak számára. A finom bőrkárpitos ülőbútor, valamint a díszes komód és a vintage stílusú kisasztal mind a nosztalgikus stílus dekoratív elemei.

Nosztalgikus csaptelepek a modern vizes élményekért a klasszikus fürdőszobában

Ebben a klasszikus stílusú enteriőrben az arany stílusjegyek hangsúlyozzák a fa, a terméskő, a kerámia és a csillogó króm közötti harmóniát. A nemesfém dekor a klasszikus fürdőszoba kialakításának fénypontjává teszi a nosztalgikus csaptelepeket. A hansgrohe Metropol Classic csaptelep család karakteres, ívelt formái a régmúlt fürdőkultúrájának játékos eleganciáját idézik. Ugyanakkor az innovatív technológiával párosuló tradicionális elegancia a hatékony vízfelhasználásról is gondoskodik.

Klasszikus csap nosztalgikus fürdőben

A játékos Classic csaptelepek harmonizálnak a világos enteriőrrel. A csillogó króm és az arany stílusjegyek a tradicionálisan berendezett fürdőszoba fénypontjai.

Aranyozott mosdócsaptelep a klasszikus fürdőszobában.
Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső