A derűs hangulathoz

Mediterrán hangulatú, természetes fürdőszobadizájn különc színvilággal

A színek és anyagok kreatív összjátékával különc fürdőszobadizájn alakítható ki. A természetes berendezés a mediterrán stílusból merítkezik, és modern elemekkel kombinálja a klasszikus formákat. Ebben a kellemes hangulatú fürdőszobában innovatív technológia gondoskodik a kényelmes és erőforráskímélő vízélményről.

Fürdőszoba bronz színű fürdőkáddal és pasztellszínű kontrasztokkal.
Különc fürdőszobai ötletek kis helyiségben

Extravagáns fürdőszoba modern berendezéssel és délies hangulattal

Kedveli a déli, meleg hangulatot, és feltűnő hangsúlyokkal tarkított, természetes hatást szeretne elérni fürdőszobájában? A modern tervezésű vagy kiváló minőségben felújított, kis alapterületű fürdőszoba pasztellszíneknek köszönhetően hat tágasabbnak. A homokkőre emlékeztető, enyhén okkersárga és a világosszürke falfelületek felerősítik a kis ablakon keresztül bejutó fényt, és mediterrán jellegű hangulatot teremtenek. A visszafogott színű, nagyméretű, világos járólapokon tökéletesen érvényesül a bronz és a sötétbarna hangsúly. A mosdókagylónál és a kis falnyílásokban háttérként alkalmazott, terméskő mozaik apró elemei meleg kontrasztot alkotnak. Az egyenes vonalvezetésű fürdőszobabútor és a stílusos falnyílások bőséges helyet kínálnak a kiegészítők számára, és rendezetté teszik az enteriőrt.

Innovatív technológiák a praktikus vízélményért a különc fürdőszobában

A visszafogott színdizájn kiemeli a szabadon álló fürdőkádat és a padlósíkba süllyesztett zuhanyzót a helyiségből. A földes színárnyalatok kijelölik a vizes élmények helyét a fürdőszobában, és hangsúlyozzák a visszavonulás helyének nyugodt karakterét. A modern Metris csaptelep család letisztult, krómfényű felületei felerősítik a különc fürdőszobai dizájn egyediségét. A csapteleptest belsejében innovatív technológiák gondoskodnak a kényelmes vízélményről és az erőforrások felelősségteljes felhasználásáról.

Modern csaptelep a természetes fürdőszobában

A különc dizájnt mutató, mediterrán hangulatú fürdőszobában a modern csaptelepek krómfényükkel teremtenek hangsúlyokat, és kényelmes vízélményről gondoskodnak.

Különc álomfürdő bronz színű fürdőkáddal.
Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső