Mint a trópusi paradicsomban

Korlátlan kényelem a természetes kialakítású, padlósíkba süllyesztett zuhanyzóval büszkélkedő fürdőszobában

Esőzuhannyal felszerelt, természetesen nagy térkialakítású, modern fürdőszoba: itt a bővízű trópusok beköltöztek a mindennapokba. A nyitott tér lebontja a határokat, és tágas teret biztosít a wellness programok számára. A zuhanyrendszer a középpontban helyezkedik el. Remekül variálható, téralakító szerepe van, és a víz természetes élvezetének forrása.

Modern fürdőszoba padlósíkba süllyesztett zuhanyzóval és nyitott térkialakítással.
Trópusi paradicsom a nagyméretű fürdőszobában

Hatalmas mozgástér a padlósíkba süllyesztett esőzuhanyos, modern fürdőszobában

Nagy fürdőszobát szeretne, amely a mindennapoktól való visszavonulás természetes környezetévé válik? Ne sajnálja magától a kikapcsolódást, csak élje át a dús vízcseppek élményét ebben az esőzuhannyal felszerelt, modern fürdőszobában. Nyitott térkoncepciójának köszönhetően valóságos wellness búvóhelyként funkcionál. A zöld növények megteremtik a természetközeli hangulatot, az ülőbútorral berendezett pihenőrész pedig ellazulásra invitál. A szélesen elterülő nézőtengelyek a nagyméretű helyiségre irányítják a figyelmet. Ezenkívül a padlósíkba süllyesztett zuhanyzó lebontja a mozgást szűkítő határokat. Téralakító, központi elemként a sokoldalú zuhanyrendszer gondoskodik a sokoldalú vízélményről.

A víz érzéki élménye egy nagyméretű zuhanyrendszer kényelmével

Az esőzuhany kihangsúlyozza a természetes fürdőszoba kialakítás élettel teli hangulatát. A nyitott térkoncepció központi elemeként a hansgrohe zuhanyrendszerek térstrukturáló szerepet tölt be. A Rainmaker Select Showerpipe azon esőzuhanyok egyike, melyek az ergonomikus kényelem és a sokoldalú vízélmény érdekében intelligens technológiával vannak felszerelve. Egyaránt alkalmazható új és felújított fürdőszobákban. A fejzuhany fehér hátterű vízsugártárcsája harmonikusan beleillik a környezetébe. A karcsú króm kerettel kombinált dizájn elegáns, könnyed hatást kelt.

Nagyméretű esőzuhany a természetközeli fürdőszobában

A természetes fürdőszobai környezet szembetűnő eleme: a hansgrohe Rainmaker Select Showerpipe puritán eleganciával bizonyít, és a víz sokoldalú élményével kényeztet.

Nagyméretű esőzuhany króm fejzuhannyal és kézizuhannyal.
Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső