hansgrohe vízsugarak

Válasszon a különböző vízsugár fajták közül – ahogy csak a kedve tartja

Aki egyszer már megismerte a hansgrohe vízsugár fajták világát, az soha többé nem fogja beérni kevesebbel. Saját vízsugár laborunkban olyan vízsugár fajtákat fejlesztünk és optimalizálunk, amelyek tökéletesen illeszkednek az Ön egyéni igényeihez. Legyen szó napközbeni testápolásról, relaxálásról vagy gyors felfrissülésről, a több mint tizenkét vízsugár fajta minden kívánságot teljesít.

Spray type Rain from shower system Crometta.
A Raindance Select S 120 kézizuhany háromféle vízsugár fajtával – RainAir, Rain és Whirl – visz változatosságot a mindennapi zuhanyozásba.

Minden zuhanytípushoz a hozzáillő vízsugár fajta

A gyakorlati tesztek azt mutatják, hogy három különböző zuhanyozási típus létezik: Zuhanyélvezők, akik hosszasan kényeztetik magukat. Hatékony zuhanyzók, akik gyors felfrissülést végeznek. S végül a fókuszált zuhanyzók, akik előszeretettel használják a célirányos ellazulást.

Mivel a hansgrohe arra törekszik, hogy a család minden tagja kiélhesse saját zuhanyozási stílusát, egy termékben egyesítettük a három típus számára megfelelő vízsugár fajtákat: A Raindance Select S 120 kézizuhanyon RainAir, Rain és Whirl vízsugár fajta választható. Így saját igényei szerint választhat, hogy ellazulást, felfrissülést vagy masszírozást szeretne – mindezt természetesen kényelmesen, gombnyomásra.

Nézze meg, miért rajonganak olyan sokan a Raindance Select S 120 iránt:

Melyik a kedvenc kényeztető vízsugár fajtája?

A víz számos formáját kínáljuk Önnek, amelyekkel saját igényei szerint használhatja a kényeztető zuhanyt. Fedezze fel, mely hansgrohe vízsugár fajtákkal hagyhatja maga mögött a mindennapok gondjait:

  1. RainAir: Ellazító zuhanyeső, amelyet a zuhanyfej levegővel dúsít a belsejében. Ezáltal a víz különösen lággyá és teltté válik, lepereg a bőréről, és fenséges érzések közepette burkot von a test köré. Ez a vízsugár lágy, nyári esőhöz hasonlít, és kifejezetten a zuhanyélvezők számára készült.
  2. Rain: Erőteljes esősugár, mely élénkítő, friss lendületet ad az egész testnek. Ez a kellemesen erős vízsugár kiválóan alkalmas a sampon kiöblítésére. Tökéletes választás az aktív reggeli induláshoz és a napközbeni felfrissüléshez is.
  3. Whirl: Az örvénylő masszázssugár, amely a nap végén megszünteti a feszültséget. Elsősorban a nyaki és vállizmokban jelentkező feszültség oldására alkalmas. A körkörös, spirális vízsugár egy masszőr ujjaihoz hasonlóan, csigavonalban halad végig a bőrön. Ideális választás stresszoldáshoz vagy sportolás után egy kiadós wellnessezéshez.

További hansgrohe vízsugár fajták: RainStream, CaresseAir, IntenseRain, Massage, Mono, TurboRain, Rainflow, Mix és SoftRain. Bővebben a képgalériában.

A hansgrohe vízsugár fajták áttekintése – merítsen ihletet a legszebb vízi előadásokból

Vízsugarak sokasága, melyek változatosságot visznek a mindennapi zuhanyozásba

Számos hansgrohe termékben, kézizuhanyban, fejzuhanyban vagy oldalzuhanyban megtalálható egy vagy több vízsugár fajta kombinációja. Ennek köszönhetően minden zuhanyozáskor élvezheti a különböző, ellazító vagy élénkítő vízi előadásokat.

A hansgrohe vízsugár fajták különlegessége: olyan technológiákkal párosulnak, mint például az EcoSmart vagy az AirPower. Az EcoSmart fenntartható módon csökkenti a vízfogyasztást, miközben a hatás szint változatlan marad. Az AirPower ezzel szemben levegővel dúsítja a vizet, így a cseppek teltebbek és lágyabbak lesznek. Mindkettő csökkenti a víz- és energiaköltségeket.

Akár az IntenseRain vízsugárral ébreszti fel érzékeit, akár a Mono sugárral masszíroz célzottan egy adott pontot, akár a RainFlow sugárral mossa le magáról a mindennapi stresszt: mindegyik hansgrohe vízsugár fajta vízi művészet, és wellness élménnyé varázsolja ezt az értékes elemet. A zuhanyozást pedig kedvenc időtöltéssé.

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső