Minden generáció számára jól tervezett

Az akadálymentes fürdőszoba: mai jótett a holnapért

Olyan fürdőszobát szeretne, amely készen áll a jövőre? Amely hosszú távon nyújt fürdőszobai kényelmet, különösen akkor, ha megváltoznak az egyéni igények és élethelyzetek? A hansgrohe hasznos tippeket ad az elegáns, többgenerációs fürdőszoba tervezéséhez, amely megkönnyíti minden életkorú ember életét. Akár fiatal családról, akár szingliről, akár idős emberről van szó.

Alakítsa fürdőszobáját jövőállóvá

Az élet a változásról szól. S hogy ez milyen gyors, azt mi sem bizonyítja jobban, mint például egy sportbaleset, melyet követően segítségre szorulhatunk. Az öregedés ugyancsak korlátozhatja a fürdőszobai kényelemhez való hozzáférés lehetőségét. A gyermekeknek speciális, a felnőttekétől eltérő ergonómiai igényei vannak. Egy biztos: az élethelyzetek folyamatosan változnak. Talán már Ön is gondolt arra, hogyan teremthet hosszú távon nagyobb kezelési kényelmet és nagyobb biztonságot a fürdőszobában, röviden: hogyan teheti jövőállóvá a fürdőszobáját.

Így változik a fürdőszoba az élettel együtt

A többgenerációs fürdőszoba célja, hogy minden életkorban egyszerűbbé és kényelmesebbé tegye a fürdőszoba használatát. Nem véletlenül kezdődik a gondolkodás a padlósíkba süllyesztett zuhanyzóval. Az akadálymentes hozzáférés fiatalok és idősek számára is valódi hozzáadott értéket jelent. De mi számít még? A letisztult környezet, a csúszásmentes felületek és a nagy mozgástér. A botlásveszély nélküli fürdőszoba az ott szívesen tomboló gyermekek szempontjából is fontos. Végül gondolni kell a jó megvilágításra is, ami mindig segíti a tájékozódást, és segíti a technikai berendezések biztonságos kezelését. A megvilágítási koncepciót az éjszakai irányfények teszik teljessé.

A jövőálló fürdőszoba akadálymentes.
Biztonságos és szép: az üvegfal kétoldalról nyitottá teszi a zuhanyzót. A zuhanyzóban tartófogantyú és ülőke van felszerelve. (Zuhanyfal, zuhanyzó, HÜPPE GmbH).
“A fürdőszobai kényelem nem csak az építészeti megoldásokat jelenti. Minden funkciónak egyszerűnek, könnyen értelmezhetőnek és könnyen kezelhetőnek kell lennie.”
Christian Wadsack, belsőépítész és fürdőszoba-üzletági szakreferens

Többgenerációs fürdőszoba: készenáll a ma és a holnap kihívásaira

A hansgrohe termékválasztékában számos olyan innovatív termék található, melyek jövőállóvá teszik a fürdőszobát: akár padlósíkba süllyesztett zuhanyzó beépítéséről, akár építkezésről, akár felújításról van szó. Az, hogy a nagyobb biztonságot nyújtó termékek még esztétikusak ki, a szaniterágazat iF-díjas designvezetőjének érdeme. Így teheti időtállóan modernné a fürdőszobáját.

  • Kényelmes kezelés: könnyebb megnyomni, mint forgatni. A Select technológiával felszerelt termékek intuitív és ergonomikus kezelést biztosítanak mindenki számára. A hansgrohe ezt úgy nevezi: élmény gombnyomásra.
  • A nagy, intuitív szimbólumok – például a ShowerTablet Select falsíkon kívüli zuhanytermosztáton vagy a RainSelect falsík alatti szerelésű termosztáton – bármilyen életkorú felhasználó számára könnyen megérthetők. Így biztosan a kívánt fogyasztót tudják gombnyomással kiválasztani anélkül, hogy nagyítóval kellene bogarászniuk a kisméretű feliratokat. Valódi kényelem, szemüvegeseknek is.
  • Stabil testhelyzet a zuhany alatt: az Unica Comfort TÜV által bevizsgált, biztonságos zuhanyrúdja kapaszkodóként is funkcionál. A zuhanyrúdhoz kapható kiegészítők (Comfort tartófogantyú, Comfort lábtámasz) hasznos segítséget jelentenek a mindennapokban, például a láb borotválásakor. A praktikus, beakasztható műanyagpolcon pedig mindig a keze ügyében lesz a sampon és a tusfürdő.
  • Megbízhat a beállított hőmérsékletben. A hansgrohe termosztátokkal megvédheti magát a kellemetlen meglepetésektől a zuhany alatt. Erről a beállítható hőmérséklet korlátozás és a beépített, leforrázás elleni védelem gondoskodik. Jó érzés, különösen ha gyermekek és idősek használják a zuhanyzót.
  • Kényelem minden magasságban. A hansgrohe különböző magasságú és különböző célokra alkalmas csaptelepeket kínál: a ComfortZone fröcskölésmentes módon harmonizál a legkülönfélébb mosdókagylótípusokkal. Több mint 10 000 letesztelt csaptelep-mosdókagyló kombinációt ajánlunk Önnek.
  • Speciális igényekre – például ülő helyzetben végzett kézmosásra – készült, extrahosszú karral rendelkezik a Talis Care mosdócsaptelep.
Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső