Felújítás és korszerűsítés egyszerűen

Új falsíkon kívüli szerelésű zuhany- és kádcsaptelepekkel egyszerűen növelheti fürdőszobája értékét

Úgy véli, ráférne egy felújítás a fürdőszobájára? De nem akarna falat bontani, és teljes körű felújításba kezdeni? Akkor a legjobb megoldás, ha a hansgrohe sokféle, egyszerű terméke közül választ egyet, amelyet felszerelhet a falra. Ezek a csaptelepek és zuhanyrendszerek műszaki szempontból és megjelenésében is emelik fürdőszobája értékét. Segítségükkel gyorsan wellness szigetté varázsolhatja zuhanyzóját és fürdőkádját.

Mit jelent a falsíkon kívüli szerelés, mikor célszerű alkalmazni

A klasszikus szerelési változat a zuhanyzóban: falsíkon kívüli szerelésű termosztát és kézizuhany. A fürdőkádban ez kiegészül még egy kádtöltővel is. De Még több műszaki fortélyt szeretne, vagy mindig is egy nagy fejzuhany volt az álma? Akkor ehhez egy zuhanyrendszer a legjobb választás: nagyobb kényelem, nagyobb zuhany és nagyobb vízélmény. Ennél a falsíkon kívüli szerelésű termosztátból, fejzuhanyból és kézizuhanyból álló, ultramodern egységnél a dizájn és a funkció egybeforr.

„Lightos” felújítás – a meglévő csatlakozók egyszerű felhasználása

Az ilyen komplett rendszerek akkor jöhetnek szóba, ha bonyodalmak nélkül szeretné felújítani fürdőszobáját: A falsíkon kívüli szerelés esetében egyszerűen a már meglévő csatlakozókat használhatja. A csatlakozóméretek szabványosak, ennek köszönhetően valamennyi hansgrohe rendszer tökéletesen illeszkedik a fürdőszobájához. Még akkor is megéri felszerelni, ha bérelt lakásban lakik, mert a falsíkon kívüli szerelésű csaptelepek, termosztátok és zuhanyrendszerek ugyanolyan gyorsan le is szerelhetők.

Hogyan működik a falsík alatti szerelés? Helytakarékos, mert a termosztát alig áll ki a falból, és elegáns, visszafogott megjelenést kölcsönöz. Ez a dizájnminimalizmus nagyobb mozgásteret biztosít zuhanyozáskor és fürdéskor. Telepítése valamivel több ráfordítást igényel, mivel a technikát a falban elhelyezett alaptestbe kell beszerelni. Ez a többletráfordítás megfelelő Önnek? Akkor tekintse meg falsík alatti megoldásainkat.

Modern fürdőszoba padlósíkba süllyesztett zuhanyzóval és nyitott térkialakítással.
Nagyobb kényelem, nagyobb zuhany, nagyobb zuhanyélmény: Ez a minőségi hansgrohe komplett rendszer a nagy polccal felszerelt ShowerTabletből, a felvezetőcsőből, a fejzuhanyból és a Select kézizuhanyból áll.

Mi minden található a falsíkon kívüli szerelésű vezérléseken, és miket tudnak

A hansgrohe minden ízléshez, fürdőszobához és pénztárcához kínál falsíkon kívüli szerelésű csaptelepeket. Mindegyik hűséges, megbízható szolgája lesz. Sőt, némelyikükkel olyan álomfürdőt is megvalósíthat, amiért irigyelni fogják. Itt megtalálja azoknak a termékeknek a választékát, amelyek segítenek Önnek a választásban. A hansgrohe az ergonomikus kar- és dizájnváltozatok, valamint a különféle felületek széles tárházát kínálja. A széleskörű szakértelemnek és például a beépített zajcsillapítónak köszönhetően ezek a hansgrohe termékek rendkívül halkak. 

Egykaros vagy kétkaros csaptelep

A víz vezérlésének egyik legegyszerűbb lehetősége a zuhany-, illetve kádcsaptelepek. Itt könnyen kezelhető keverőcsapok vagy rugalmas, kétkaros csaptelepek közül választhat. A hansgrohénél az egyszerű alapmodellektől az impozáns luxus csaptelepekig mindent megtalál. Tipp: Kombinálja új csaptelepét a hansgrohe azonos stílusú kézizuhanyaival és zuhanyrúdjaival.

Termosztátok – biztonságos irányítóközpontok a zuhanyzóban és a kádnál

A falsíkon kívüli szerelésű termosztátok belül bonyolult műszaki részletekkel vannak felszerelve. Megbízhatóan és folyamatosan szabályozzák a vízhőmérsékletet. Ennek köszönhetően Ön a legnagyobb fokú kényelmet és a kellemetlen ingadozásokkal szembeni védelmet élvezheti a zuhany alatt és a fürdőkádban. A hansgrohe termosztátok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak, és megbízható védelmet nyújtanak a forrázással, valamint az ingadozások okozta sérülésekkel szemben: például leforrázás elleni védelem a 40°-os biztonsági zár révén, szigetelt, lekerekített peremű test és beállítható hőmérséklet korlátozás. 

ShowerTabletek – kényelmes dizájntermosztátok polccal

A ShowerTabletek egyesítik mindezeket az előnyöket. Ezek olyan, többfunkciós kényelmi termosztátok, melyek néhány extrát is kínálnak:

  • a biztonsági üveg polc bőséges helyet kínál a fürdőkellékek számára (különböző szélességben kapható). Így mindig a keze ügyében lesz a sampon vagy a tusfürdő. 
  • Az ultramodern dizájn minden környezetben kiválóan érvényesül, és harmonikusan beleillik a nagy zuhanyok környezetébe. A ShowerTabletek fiatalos, fehér-króm felülettel és kádkifolyóval is kaphatók.
  • A Select változatban a lapos kezelőgombok gondoskodnak a még nagyobb kényelemről a fürdőszobában. A zuhanyok és a vízsugár fajták egyszerűen gombnyomással aktiválhatók. Az intuitív Select elemek ideális megoldást jelentenek gyermekek, idősek vagy mozgásukban korlátozott emberek számára.

Showerpipe-ok – számos előnyt nyújtó, komplett rendszerek

Ha valamelyik falsíkon kívüli szerelésű zuhanyrendszerünket választotta, több legyet is üthet egy csapással a fürdőszobában: anélkül kap egy fejzuhanyt, hogy falat kellene vésnie. A kézi- és fejzuhany akár hat különböző vízsugár fajtának köszönhetően változatos zuhanyélményekben és kényelmes vízvezérlésbe lehet része. Mindezt már egy egyszerű modellel átélheti. De vannak csodaszép, dizájnos delux változataink is, nagyfokú élményfaktorral. A Select modellek esetében a kényelem, a dizájn és az élmény teljes tárházából válogathat. Kádtöltővel felszerelt Showerpipe-ok is kaphatók.

Gyakran ismételt kérdések (GYIK) falsíkon kívüli szereléssel kapcsolatban

Több évtizedes ügyfélszolgálati tapasztalataink azt mutatják, hogy a fogyasztók elsősorban az alábbi kérdéseket szokták feltenni. Íme a válaszok: 

  • Nem baj, ha a vezetékek túl mélyen vannak a falban? Semmi gond. A kereskedelemben megfelelő hosszabbítások kaphatók minden méretben. Ezekkel gond nélkül felszerelheti új csaptelepét.
  • Nem baj, ha a falban futó vezeték kissé ferde? Semmi ok az aggodalomra. A hansgrohe modelleknél a kisebb hibák kitűnően kiegyenlíthetők a mellékelt csatlakozók segítségével. 
  • Átfolyós vízmelegítője vagy tárolója van? Nem akadály. Modelltől függően a hansgrohe csaptelepek és zuhanyok többféle vízmelegítő rendszerrel képesek együttműködni.
  • Milyen hosszú garanciát vállalnak a termékre? A hansgrohe önkéntesen öt év gyártói garanciát vállal. Nem baj, ha a termék már meglehetősen régi? Nem baj. Ha később valamilyen hiba vagy tömítetlenség jelentkezne nálunk megtalálja a megfelelő pótalkatrészeket, melyeket pofonegyszerűen kicserélhet (szabványos szerszámokkal).

Így működik: szerelés a meglévő csatlakozókra

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső