hansgrohe CoolContact

Hideg felületű termosztátok: nagyobb biztonság a fürdőszobában

A hansgrohe CoolContact biztonsági technológia megakadályozza a termosztát felforrósodását, így mostantól még biztonságosabb a zuhanyélmény. Az ezzel a hűtőtechnológiával felszerelt vízszabályozók érintése mindig kellemes. Ez a plusz „belső” biztonság megakadályozza fájdalmas érintést és az égési sérüléseket. Különösen akkor éri meg beszerezni, ha kisgyermekek is vannak a háztartásban. 

hansgrohe hideg felületű kádtermosztát.
Kérjük, nyúljon hozzá: a hansgrohe CoolContactnak köszönhetően a termosztát felülete mindig kellemesen hűvös marad. Ennek oka: a hideg víz irányított elvezetése.

CoolContact megakadályozza a termosztát burkolatának felforrósodását 


A hansgrohe CoolContact megóvja a kíváncsi felfedezők kezecskéit, és a szabályozók bizonytalan kitapogatásakor is segít elkerülni a veszélyeket.
Ez a biztonsági technológia ugyanis célzottan a felületre irányítja a vezetékből a termosztátba beáramló hideg vizet. Így a burkolat külső felülete mindig kellemesen hűvös marad. A forró víz pedig egyáltalán nem jut a felület közelébe. Ennek köszönhetően bármely családtag biztonságosan használhatja a zuhanyzót és a kádat.
 

Így működik: a hideg víz irányított elvezetése

A beáramló hideg víz közvetlenül a teljes elülső és felső oldal mögött áramlik a termosztát alaptestében. Jobbról balra, a termosztát kerámiabetétének irányába áramlik. A forró víz a fali csatlakozótól közvetlenül, kerülőút nélkül áramlik a kartusba. A kevert víz a hideg víz által körbevéve, jobbra a kifolyó irányába áramlik ki a kartusból. Méghozzá a hátsó és az alsó oldal mentén.

ÚJDONSÁG: Ecostat E – akadálymentes zuhanyélmény az egész család számára

A hansgrohe kiváló minőségű dizájntermosztáttal ötvözte innovatív technológiáját: így született meg az Ecostat E. Ezt a zuhany- és kádtermosztátot biztonságos belsővel és a SoftCube kialakítás jellemzi, azaz: geometrikus formák lágyan lekerekített élekkel. A kellemes tapintású karok egyszerű kezelése és az egyértelmű feliratozás különösen a gyermekek és az idősek dolgát könnyíti meg. Az Ecostat E plusz biztonsági funkciója: a beállítható hőmérséklet korlátozást biztosító SafetyStop funkció. Segítségével soha nem lesz túl forró a zuhany- és fürdővíz.

ÚJDONSÁG: Croma E – szebbé, biztonságosabbá és kényelmesebbé teszi a fürdőszobáját

Az Ecostat E az új Croma E Showerpipe-okkal nemcsak biztonságos élménnyé teszi a zuhanyozást, hanem elegánssá is, hiszen a hansgrohe klasszikus, egyszerű Croma zuhanya is megkapta az ultramodern SoftCube dizájnt. Letisztult felületeinek és lágyan lekerekített sarkainak köszönhetően a fej- és kézizuhany éppoly kellemes, mint amilyen a megjelenése. A Croma E egyet jelent a friss dizájnnal, az intuitív kezeléssel, az alaposan átgondolt funkciókkal és a vonzó árral, így ideális megoldást jelent a családi fürdőszobába.]]>
Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső