hansgrohe CoolStart

Fedezze fel az energiatakarékosság helyes módját a CoolStarttal

A hagyományos csaptelepeknél a kar középállásában azonnal beindul az átfolyós vízmelegítő vagy a keringetőszivattyú. Ennek nem kell így lennie. A hansgrohe CoolStart csaptelepeiből először csak hideg víz folyik. Így a vezetékrendszer nem töltődik fel feleslegesen meleg vízzel. A csaptelep csak a kar balra fordításával kezdi el hozzákeverni a forró vizet. Ez jót tesz a környezetnek és a pénztárcájának!

Otthoni energiatakarékosság a hansgrohe CoolStart technológiájával.
A kar középső állásában a CoolStart csaptelepekből kizárólag hideg víz folyik. Meleg víz csak a kar balra fordításakor folyik.

Így csökkentheti automatikusan a melegvízköltségeket

A hansgrohe CoolStart csaptelepekből csak akkor folyik meleg víz, amikor valóban szüksége van rá. Csak akkor használja az ehhez szükséges energiát, ha aktívan balra fordítja a kart. Itt Ön dönti el, milyen magas hőmérsékletet szeretne. A kar nem fordítható el jobbra. Azaz: Az energiaigényes melegvízkészítés csak olyan helyzetekre korlátozódik, amikor ténylegesen szükség van rá. A rövid kézmosásokhoz legtöbbször nincs szükség meleg vízre. 

Tehát a CoolStart energiát és készpénzt takarít meg Önnek. Összehasonlításképpen: a hagyományos csaptelepekből a kar középső állásában is meleg víz folyik. A hansgrohe CoolStart csaptelepekből hideg víz folyik, amikor a kar a középső állásában van. 

A CoolStart változat az alábbi hansgrohe mosdócsaptelep családokból kapható:

Találja meg a saját ízlésének megfelelő CoolStart csaptelepet, és takarékoskodjon Ön is:

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső