hansgrohe Select

Víz gombnyomásra: kényelmes gomb a nagyobb fürdőszobai élményért

A hansgrohe Select egyet jelent a mindennapi rutin egyszerűsítésével és a fürdőszobai termékek pofonegyszerű kezelésével. Elég egyetlen kattintás a vízsugár fajta váltásához, másik zuhany vezérléséhez vagy a víz megnyitásához és elzárásához. Ez az alaposan átgondolt kezelési koncepció még nagyobb örömöt biztosít a mosdókagylónál és a fürdőkádnál, valamint a zuhany alatt. A Select intuitív, hosszú élettartamú és megbízható.

Nagyobb öröm a vízzel: így kezelheti kényelmesebben a zuhanyokat és a csaptelepeket

Élmény gombnyomásra: a hansgrohe Select technológia érezhetően nagyobb kezelési kényelmet jelent a zuhanyokon és a csaptelepeken.

Legszívesebben mindenütt élvezni szeretnénk az intuitív kezelési kényelmet. Ezért rendkívül széles a hansgrohe Select technológiával felszerelt termékeinek választéka.

Mely termékek vannak felszerelve Select technológiával?

Vezérelje a vizet egyszerűen és megbízhatóan

A fej- vagy kézizuhanyokon a Select gomb megnyomásával különböző vízsugár fajták között váltogathat. A zuhanytermosztátokon elindíthatja és leállíthatja a kívánt zuhanyt. A mosdócsaptelepeken pedig gombnyomásra megnyithatja vagy elzárhatja a vizet. (Itt a Select gombok akár kézfejjel vagy könyökkel is megnyomhatók.) Ennek köszönhetően ez a technológia kiválóan alkalmas minden korosztálynak, és kiváltképp ideális megoldást jelent a mozgáskorlátozott emberek számára.

Találja meg azt a terméket, amely megkönnyíti mindennapjait:

hansgrohe Select: sophisticated, durable mechanics.
hansgrohe Select: alaposan átgondolt, hosszú élettartamú mechanika.

hansgrohe Select: funkciógomb a vízsugár pofonegyszerű átállításához

A zuhanyon vagy a csaptelepen a csupán egyetlen gombra redukált kezelési mód lehetővé teszi, hogy a legszebb formájában élvezze a vizet. Már csak azért is, mert a gomb a lehető legjobb helyen található. Ez teszi olyan magától értetődővé és kényelmessé a hansgrohe Select termékeit.

Tartós megbízhatóságra tervezve

A hansgrohe Select száz százalékban mechanikus módon teszi lehetővé a vízsugár átállítását. Éppen ezért a nyomógomb hosszú ideig és megbízhatóan képes működni. A Select gomb hosszú élettartamát a 90 000 gombnyomásos tartósteszt igazolja. Ha tehát a hansgrohe Select technológia mellett dönt, akkor a tartós kényelmet választja a fürdőszobában.

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső