Lapos, modern, térnövelő

Falsík alatti szerelés a zuhanyzóban és a fürdőkádnál

Új fürdőszobát épít, vagy szeretné felújítani a meglévőt? Itt bemutatjuk a falba beépített vízvezérlés sokféle lehetőségét. A falsík alatti szerelés a zuhanyzóban és a fürdőkádnál ultramodern és könnyű kezelést biztosít. E minimalista egységeknek köszönhetően minden szép és rendezett. És Ön? Élvezze a teljes mozgásteret zuhanyozáskor és fürdés közben.

Mit jelent a falsík alatti szerelés, mikor célszerű alkalmazni

Eddig falsíkon kívüli szerelési csaptelepet vagy termosztátot használt? Ezeknek a klasszikus vízvezérléseknek számos előnyük van, például könnyedén lecserélhetők, ami ideális megoldást jelent a gyors felújításnál. A hátrányuk: viszonylag nagyok és belógnak a térbe. A kis fürdőszobákban értékes helyet vesznek el.

Rejtse a csapteleptechnikát elegáns módon a falba

Nem lenne jobb, ha minden olyan dolog, amit nem szeretne látni a csaptelepeknél (a csövek, a nagy szabályozó vagy a kar) egyszerűen a falsík alá lenne rejtve? Ugye. Ehhez azonban fel kell tárni a falat. Ezért a falsík alatti szerelést elsősorban építkezéskor vagy nagyobb felújítás esetén célszerű választani. Fontos: ehhez mindenképpen szaniteripari szakemberre lesz szüksége.

A falsík alatti termosztátok és csaptelepek előnyeinek áttekintése:

 • A rejtett zuhanyvezérlés belesimul a falba. Így ultramodern, rendezett megjelenést biztosít.
 • Zuhanyozás vagy fürdés közben nem kell többé arra figyelnie, hogy ne verje be magát. Ehelyett élvezheti a nagyobb teret, a nagyobb kényelmet és a víz élményét.
 • Ez a megnövekedett mozgástér és akadálymentesség ideális megoldást jelent a többgenerációs fürdőszobában.
 • A falsík alatti termosztátok látható alkatrészei nem forrósodnak fel, így általánosan megszűnik a forró felületek jelentette veszély. Ez elsősorban ott praktikus, ahol gyermekek és/vagy idősek élnek a háztartásban.
 • A kis vezérlőegységek nem csak esztétikus megjelenésűek és megbízhatóak, de könnyebben is tisztíthatók, mint a nagy csapteleptestek.
 • A falsík alatti szerelésnél a hansgrohe iBox universal alaptestre később bármikor modernebb formájú vagy több funkciót nyújtó kezelőelem szerelhető.

Zuhanyvezérlés a funkciók és dizájnok széles választékával

A hansgrohe falsík alatti szerelésű termékek széles választéka soha nem látott lehetőségeket kínál a fürdőszoba kialakítására. Csak ámuldozzon, milyen sokféle funkció és dizájn létezik! A fürdőszoba felszerelésének (kézizuhany, fejzuhany, zuhanyrendszer stb.), rendeltetésének és saját, egyéni ízlésének megfelelően különböző csaptelepek és termosztátok közül választhat. Ezeket univerzálisan kombinálhatja bármely hansgrohe zuhannyal. Emelje fürdőszobája értékét króm vagy fekete-fehér üvegfelületű zuhanyvezérléssel, és válasszon kerek, szögletes vagy Soft-Cube dizájnt.

Így működik: falsík alatti megoldások szerelése új fürdőszobában

Falsík alatti szerelés hansgrohe iBox universallal és Select technológiával

Ha falsík alatti szerelésű megoldást választ, akkor a szaniter szakember először a már jól bevált hansgrohe iBox universal alaptestet szereli be a falba. Utána erre kerül fel a falsík alatti csaptelep vagy a falsík alatti termosztát. Mindkettő a hansgrohétől megszokott, elsőosztályú technológiával és hosszú élettartamú, mechanikus, elektromos áram nélküli szelepekkel van felszerelve.

Most lesz aztán igazán kényelmes: falsík alatti megoldás a hansgrohe Selecttel

Az intuitív Select kezelési és dizájnkoncepció elsősorban falsík alatti termékekkel kombinálva jelent felhasználóbarát és elegáns megoldást. A díjnyertes ShowerSelect termosztátokkal és csaptelepekkel akár négyféle vízforrás vezérelhető gombnyomásra. A vízsugár fajták között is egyszerű gombnyomással válthat. Ön az alábbiak közül választhat:

 • ShowerSelect csaptelep – stabil víznyomású vezetékekhez, ergonomikus kialakítású karral is kapható;
 • ShowerSelect termosztát – állandó vízhőmérséklethez, kényelmes fémkarral;
 • ShowerSelect termosztát – beépített tömlőcsatlakozással és zuhanytartóval.

Megújul a régi: fürdőszoba felújítása iBox universallal

GYIK a falsík alatti szereléssel kapcsolatban

Több évtizedes ügyfélszolgálati tapasztalataink azt mutatják, hogy a fogyasztók elsősorban az alábbi kérdéseket szokták feltenni. Íme a válaszok: 

 • Nem baj, ha az iBox universal szerelésekor valami kissé félresikerült? Semmi ok az aggodalomra. A hansgrohének mindenre van megoldása, és szívesen segít Önnek. Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.
 • Víztömör az iBox universal? Igen. Sőt, az iBox és a színkészletek hangleválasztott, ami azt jelenti, hogy zuhanyozás és fürdés közben a víz halkan folyik.
 • Milyen hosszú garancia van a termékre? A hansgrohe önkéntesen öt év gyártói garanciát vállal. Nem baj, ha a termék már meglehetősen régi? Nem baj. Ha később valamilyen hiba vagy tömítetlenség jelentkezne nálunk megtalálja a megfelelő pótalkatrészeket, melyeket pofonegyszerűen kicserélhet (szabványos szerszámokkal).
 • Még 2001-es iBoxszal rendelkezik? Semmi gond. Funkcionális szempontból az alaptest azóta nem változott. Azaz: kompatibilis a legújabb termosztátokkal és üvegfelületű csaptelepekkel, sőt a Select technológiával is. Tehát bármikor új, ultramodern megoldásra cserélheti a régi, egykaros csaptelepét.
 • Ennél régebbi iBoxszal rendelkezik? Erre is létezik megoldás, amelyről szívesen adunk felvilágosítást.
Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső