Víztakarékosság a fürdőszobában

A hansgrohe EcoSmart vizet és pénzt takarít meg

A hansgrohe EcoSmart technológiával felszerelt zuhanyai és csaptelepei akár 60 százalékkal kevesebb vizet fogyasztanak, mint a hagyományos termékek. Az alacsonyabb vízfogyasztás az energiaszükségletet is csökkenti. Mindez összességében: kevesebb CO2-kibocsátás és alacsonyabb költségek. Az EcoSmart tehát jót tesz a környezetnek és a pénztárcájának is.

Az EcoSmart hatékonyságát látni fogja majd a víz-, villany- vagy gázszámláin is

A hansgrohe EcoSmart technológia rejtőzködik a hansgrohe termékekben, hatékonysága viszont szemmel látható: az EcoSmart átfogó takarékosságot biztosít. Ez nem csak az erőforrás-fogyasztás ökológiai egyensúlyának, hanem a háztartás megtakarításainak is jót tesz.

Pulsify kézizuhany EcoSmart-tal és anélkül.
Az új Pulsify kézizuhany EcoSmart változatban kapható (a képen jobbra).

Így élvezheti Ön is az EcoSmart technológia nyújtotta előnyöket:

  • A fej- és kézizuhanyok vízfogyasztása alacsonyabb, akár 8 liter/perc (sőt, a hansgrohe Green termékeké mindössze 6 liter/perc) is lehet.
  • A hansgrohe csaptelepek a mosdókagylónál és a fürdőkádban alapesetben csak 5l vizet igényelnek percenként (ez EcoSmart+ termékek esetén még 3 bar nyomáson is csupán 4l/ perc). 
  • Az alacsonyabb vízfogyasztás értelemszerűen alacsonyabb energiafogyasztást és alacsonyabb költségeket eredményez.
  • Alacsonyabb CO2-kibocsátás az alacsonyabb energiafogyasztásnak köszönhetően.
  • Stabil áramlás, még akkor is, ha a víznyomás ingadozik vagy alacsony.

Így működik a hansgrohe EcoSmart technológia a kézizuhanyok esetében:

Tiszta lelkiismerettel zuhanyozni

A zuhanyozás az egyik kedvenc tevékenységünk, legyen szó akár frissesség növeléséről, akár relaxációs célról. Gondolkodott már azon, hogy mindez mit jelent a fenntarthatóságra nézve? A vízmegtakarítási kalkulátorral egy olyan online eszköz áll az Ön rendelkezésére, amely pillanatok alatt meghatározza a hansgrohe EcoSmart technológiával elérhető potenciális víz- és energiamegtakarítást. Minden a fenntarthatóság felé tett apró lépés számít.Tegye meg az elsőt és számolja ki megtakarítási lehetőségeit most:

vízmegtakarítási kalkulátor

Tegyen jót saját magáért és a természetért – víztakarékosság a mosdókagylónál

Víztakarékosság a fürdőszobában hansgrohe EcoSmart technológiával.
Az új Rebris csaptelep családnak EcoSmart+ technológiával csupán 4l/perc a fogyasztása, 3 bar mellett

A hansgrohe EcoSmart technológia akár 60 százalékkal csökkenti a napi vízfogyasztást a mosdókagylónál. Ez tetemes megtakarítás. Szorozza meg az így kapott vízfogyasztás-csökkenést az otthonában található mosdócsaptelepek számával. Látni fogja, hogy az EcoSmart technológiája jelentős mértékben hozzájárul a környezet és a pénztárcája kíméléséhez.

Az EcoSmart technológia kereken 5 liter/percre csökkenti valamennyi hansgrohe mosdócsaptelep vízfogyasztását. Az EcoSmart+ termékek 3 bar nyomáson is csupán 4 litert fogyasztanak percenként. Hogyan lehetséges ez? A megoldás a speciális áramláskorlátozásban rejlik. Kevesebb víz folyik ki a csaptelepből, amely levegővel dúsul a teljes és gazdag élvezet érdekében. Az EcoSmart levegőztető a mosdócsaptelep kifolyójába van építve.

A „precíziós elasztomer” még ingadozó víznyomás mellett is állandó teljesítményt és változatlanul erős vízsugarat biztosít. Korlátozza az áramlást, és így folyamatosan takarékoskodik a csapból folyó vízzel.

Így működik a hansgrohe EcoSmart a csaptelepek esetében:

Fedezze fel itt az EcoSmart technológiával felszerelt hansgrohe termékeket:

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső