Mosogatók, melyek olyan sokoldalúak, mint az Ön igényei

Forma és funkció tökéletes egysége

Milyen lenne, ha a mosogató hirtelen a kedvenc munkahelye lenne az otthonában? Hiszen tökéletesen illeszkedik az Ön egyedi konyhájába, akár kompakt, akár nagyméretű. Mert a kézzel hegesztett nemesacél nagyfokú stabilitást nyújt. Mert esztétikus, és vonzza a tekintetet. Ezeket a hansgrohe termékújdonságokat nem akadja többé elengedni.

Új ötletek a hansgrohétól a modern konyháért.
Meggyőző dizájn: a széles, L alakú peremen kiválóan érvényesül a csaptelep, és teret enged a főzés művészetének kibontakoztatásához.

Minden konyhába illenek

Végre teljes a tervezés szabadsága! Ismerje meg mosogatóinkat, melyek tökéletesen illeszkednek az Ön igényeihez. Kaphatók kompakt méretben az egyszemélyes háztartások vagy nagy méretben a víz forrásánál multitask üzemmódban tevékenykedő hobbiszakácsok számára is. Akár két különböző, akár két azonos méretű medencével és választhatóan beépített csepegtetőfelülettel is. A hansgrohe gyakorlatilag minden konyhához és szokáshoz kínál megfelelő mosogatót.

Állítson új dizájnmércét saját konyhájában

Az új mosogatókollekció esztétikus kialakítása stílusossá teszi konyháját: a medence széles peremének köszönhetően a mosogató és a kezelőegység optikailag egyetlen egységgé olvad össze. Így még akkor is megmarad az áttekinthetőség, ha szalad a konyha. A letisztult, időtálló dizájn harmonikusan illeszkedik minden konyhába, és az összes hansgrohe konyhai csapteleppel kombinálható.

Funkcionális szempontból is teljesít minden kívánságot

Az új hansgrohe mosogatókollekció öt különböző méretben kapható mosogatóival szabadon alakíthatja álomkonyháját. Sokféle változat és lehetőség nyitva áll Ön előtt, akár a klasszikus, ráültetett mosogatóról, akár a kívánt munkafelület alá beépített változatról, akár a munkalap síkjába süllyesztett megoldásról van szó.

Túl sok a választási lehetőség? Akkor ismerje meg mosogatókombinációinkat, melyekben tökéletes összhangban áll egymással a mosogató, az innovatív, mosogatóperemről végezhető kezelést biztosító konyhai csaptelep és az új sBox. Az egyes elemek tökéletes összhangjának köszönhetően Ön maximális tervezési biztonságot élvezhet.

 

A hansgrohe grafitfekete gránit termékújdonságai.
A hansgrohe mosogatók síkba süllyesztett és ráültetett módon építhetők be. Az aláépített változatok különösen minimalisták. Itt két eltérő méretű medencével.

hansgrohe minőség a hosszan tartó konyhai élményekért

Ha konyhát tervez, minden bizonnyal hosszú élettartamú termékeket kíván beszerezni. S nem utolsó sorban hangsúlyt fektet a tartós minőségre, mely ráadásul kényelmesen és könnyen is tisztítható. Az új hansgrohe mosogatóknak nem csak a dizájnjuk és a funkcióik meggyőzőek, hanem az anyagvastagságuk és kézzel készült apró részleteik is. Az 1 mm vastag, kézzel hegesztett nemesacél mellett a csapteleptartó területe külön merevítéssel van ellátva. Ez nagyobb biztonságot jelent, mert így a csaptelep nem billeg.

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső