Nagyobb műveleti sugár a mosogatónál

Könnyű és kényelmes: konyhai csaptelepek kihúzható funkcióval és hansgrohe sBoxszal

Használja a vizet célirányosan, és lelje örömét a konyha lelkét jelentő, elegáns technológiában. A kihúzható funkciós mosogatóasztal-keverő lényegesen nagyobb műveleti sugarat biztosít. Emellett a különböző vízsugár fajtákat vagy a víz gombnyomással végzett vezérlését is élvezheti. Ez a hatékony munkamegosztás a mosogatónál. Még kényelmesebb dolga lesz a hansgrohe okos sBoxával a gördülékeny munkafolyamatokért.

Műveleti sugár munkamegosztáshoz: az sBox mindent egyszerűbbé tesz

A hansgrohe kihúzható funkciós konyhai csaptelepek lényegesen nagyobb rugalmasságot biztosítanak a víz mosogató körüli felhasználása terén. Méghozzá elegáns formában.

  • A kihúzható kifolyó jelentős mértékben növeli a mosogatónál végezhető műveletek sugarát, az sBoxszal kombinálva akár 76 cm-re. Ez például növények öntözésekor vagy magas vázák töltésekor előnyös.
  • A kihúzható tömlő és az elfordulási sugár kombinációja hatékonyabbá teszi a kétmedencés mosogatónál végzett munkát.
  • A MagFit mágneses tartónak köszönhetően a tömlő szinte zajtalanul csúszik vissza és rögzül a csaptelep kifolyójának közepén.

Zuhany vagy kifolyó? Ön választ

A hansgrohe kihúzható funkciós konyhai csaptelepek esetében kétféle változat közül választhat a víz mosogatóasztalnál történő használatát illetően. Egyéni igényei szerint az alábbiak közül:

  • Kihúzható zuhany két vízsugár fajta közötti egyszerű váltással. A normál sugárral könnyedén és pontosan tölthet meg fazekakat és magasfalú edényeket. A kiegészítő zuhany vízsugár zöldségek, gyümölcsök vagy halak alapos tisztítására vagy leöblítésére alkalmas. Kezelése ergonomikus, mert egy kézzel válthat a vízsugár fajták között, miközben folyik a víz.
  • Kihúzható kifolyó a víz innovatív, Select funkcióval történő vezérléséhez. Kényelmesen, egy kézzel kapcsolhatja be és ki a vizet gombnyomással: ezt akár menet közben a kézfejével vagy a könyökével is elintézheti. Mindeközben a csaptelep karja nyitva marad, így megtartja a melegvíz hőmérsékletét és mennyiségét.

Minden kihúzható funkciós konyhai csaptelep

Ilyen egyszerűen kezelhető a kihúzható zuhany

hansgrohe sBox: a rendezett konyhaszekrényért

Kukkantsunk be egy klasszikus konyhaszekrény aljába: sokféle konyhai és háztartási eszköz, mosogatószerek, vödör stb. osztoznak ezen a korlátozott helyen. Az ide besuvasztott tárgyak könnyen meggátolják, hogy ki lehessen húzni a kihúzható zuhany lelógó tömlőjét. Itt az sBox jelenti a megoldást. Átlátható rendezettséget teremtve praktikus kényelmet biztosít. A tömlő könnyedén kihúzható a dobozból, és könnyedén is tér vissza oda. Az sBox-ban nem tud elakadni vagy megsérülni. A tömlősúly halkan mozog, és az sBox belsejében biztonságban van a működését blokkoló akadályoktól.

Hosszú élettartamú doboz, mely egyszerűen felszerelhető

Az sBox mindennapi kényelmet biztosít a kihúzható zuhany vagy a kihúzható tömlő használatához. A doboz belseje jelentette biztonság sokáig megőrzi a vízvezető tömlő működését. Az sBox még a legkisebb alsószekrényben is elfér. A lapos, mindössze 52 cm magas doboz még szűkös helyekre, a sarokba vagy alacsony alsószekrényekbe is beszerelhető.

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső