hansgrohe Select a konyhában

Select technológia: a víz pontos vezérlése gombnyomással

Szereti, ha mindent gyorsan el tud intézni? A hansgrohe Select olyan ergonomikus koncepció a mosogatónál, amely gondoskodik a munkafolyamatok gördülékenységéről. Gombnyomással egyszerűen elindíthatja és elállíthatja a vizet, és válthat a vízsugár fajták között. Mivel a Select gomb kézfejjel vagy könyökkel is megnyomható, a csaptelep szép tiszta marad. Ez kényelem a javából minden korosztály számára.

A modern hansgrohe konyhai csaptelepek Select funkciójával kényelmesen és pontosan vezérelheti a vizet a mosogatóasztalnál:

A modern hansgrohe konyhai csaptelepek Select funkciójával kényelmesen és pontosan vezérelheti a vizet a mosogatóasztalnál:

  • Gombnyomásra a pontosan olyan erősségű víz folyik, amilyenre szüksége van.
  • Az előre beállított melegvíz hőmérséklet megmarad, még akkor is, ha időközben elzárta a vizet.
  • A Select felgyorsítja a munkafolyamatokat: a mosogató peremén vagy a konyhai csaptelepen elhelyezett Select gombbal villámgyorsan be- és kikapcsolhatja a vizet. Ez hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé a konyhában.
  • A hansgrohe Select egyesíti a kényelmes kezelést az erőforrások kímélésével: többé nem kell utánállítani sem a mennyiséget, sem a melegvíz hőmérsékletet, mert a Select gomb elzárásra ösztönöz.
  • A Select technológia száz százalékban mechanikus módon, elektromos áram nélkül működik, és rendkívül ellenálló. Hogy Ön sokáig örömét lelje a konyha lelkét jelentő csaptelepben.

 

Minden Select technológiával felszerelt konyhai csaptelep

Select a konyhában: a víz, ahogyan csak akarja

A víz gombnyomásra történő vezérlése gyakorlatilag minden helyzetben segíti Önt a konyhában: a csaptelepet egyszerűen, akár a könyökével, a kézfejével vagy az alkarjával is működtetheti. Ez kifejezetten praktikus, ha mindkét keze tele van, például nagyobb edények töltésekor. Vagy ha koszosak az ujjai. A Select gomb mintegy mellesleg indíthatja el és állíthatja le a víz folyását.

A kihúzható zuhanyos, kétsugaras Select csaptelepeken a vízsugár fajta ugyancsak gombnyomással állítható át. Itt normál és zuhany vízsugár között választhat. Az akár 76 cm-re kihúzható tömlő nagyobb kényelmet és nagyobb műveleti sugarat biztosít a mosogatónál. Akár egy kézzel is kezelhető.

A gomb az egyszerű kezelhetőségért

A hansgrohe Select kétféle változatban kapható a konyhába: közvetlenül a csaptelepen vagy külön a mosogatón elhelyezve. A Metris Select és a Talis Select esetében a kifolyóba beépített Select gombbal indíthatja el és állíthatja le a víz folyását. Az M71-es sorozat esetében (kétlyukú változat) a víz hajszálpontosan nyitható meg és zárható el a mosogató elülső peremére helyezett Select gombbal. Ez a fajta kezelés rendkívül ergonomikus, és különösen a kisgyermekek vagy a mozgáskorlátozottak dolgát könnyíti meg.

A Select gombbal végzett be- és kikapcsoláshoz természetesen előzőleg meg kell nyitni a csaptelepet. Hosszabb távollét esetén az emelőkart vagy a külön kezelőkart el kell zárni.

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső