a hansgrohe élőben

A kiállítások a kapcsolatépítésről szólnak

Tapasztalja meg az innovatív termékeket a fürdőszobában és a konyhában rendkívüli környezetben: A hansgrohe márka világszerte számos kereskedelmi vásáron és rendezvényen mutatja be magát és termékeit a nemzetközi iparági találkozótól a regionális vásárig - talán az Ön térségében is. Bízunk benne, hogy üdvözöljük Önt.

A hansgrohe vásári standja az ISH-n.
A hansgrohe vásári standja az ISH 2017-en
Ismerje meg az innovatív fürdőszobai és konyhai termékeket rendkívüli környezetben: a hansgrohe márka számos nemzetközi kiállításon és rendezvényen bemutatja termékeit, a nemzetközi ipari találkozóktól a regionális vásárokig. Elképzelhető, hogy az Ön közelében is. Szeretettel várjuk standjainkon.
A MosBuild kiállítás logója
MosBuildA MosBuild Oroszország legfontosabb és Európa egyik legnagyobb építőipari kiállítása. Felöleli az építőipar és a belsőépítészet minden területét, köztük a szanitertechnikát is, és 2019-ben a konyhai berendezések területe biennáléját ünnepli. Az idén 25. alkalommal megrendezésre kerülő MosBuild kiállítást első alkalommal a Moszkva észak-nyugati városközpontjában található, új Crocus Expo Centerben tartják. A kereken 1 200 kiállítót felvonultató kiállítás célcsoportjai a szakmai látogatók és a vásárlók egyaránt, és mintegy 65 000 látogatóra számítanak. A hansgrohe az 1-es csarnokban mutatja be újdonságait. Szeretettel várjuk!

Mikor: 2019. 04. 02-tól 05-ig.
Hol: Moszkva, Oroszország, ugrás a webhelyre
Látogasson el hozzánk: 1-es pavilon / A207]]>
Az ISH Noviteitenshow kiállítás logója
ISH NoviteitenshowLemaradt a frankfurti ISH-ról? Akkor nem sokkal a világ legnagyobb kiállítása után, április közepén Utrechtben megrendezésre kerülő ISH Noviteitenshow-n tekintheti meg legfontosabb innovációinkat. A nieuwegeini Beursfabriekban vezető gyártók mutatják be fürdőszobai és konyhai újdonságaikat a szakmai közönségnek. Látogassa meg a hansgrohét a kiállítócsarnokban, és ismerje meg újdonságainkat testközelből.

Mikor: 2019. 04. 15-től 17-ig.
Hol: Nieuwegein, Hollandia, ugrás a webhelyre 
Látogasson el hozzánk: 2-es csarnok]]>
A KBC China kiállítás logója
KBC - Kitchen & Bath ChinaEzt a konyhai és fürdőszobai szakkiállítást a Sanghaj Pudong városrészében található New International Expo Center területén tartják. A kiállítása a legnagyobb építőipari kiállítás, az International Building & Construction Trade Fair része, mely évről évre több mint 100 000 látogatót vonz. A kereken 1 100 kiállítót felvonultató rendezvény célcsoportjai a tervezők, az építészek és beruházók. A hansgrohe a W1-es csarnokban a D01-03 számú standon mutatja be újdonságait. Szeretettel várjuk!

Mikor: 2019. 05. 27-től 30-ig.
Hol: Sanghaj, Kína, ugrás a webhelyre 
Látogasson el hozzánk: W1-es csarnok, D01-03 stand]]>
Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső