Színes családi élet színes hansgrohe csaptelepekkel.
FinishPlus – felületek 6 színben

A dizájn mostantól csak egyetlen elvet követ: Téged

Mindannyian a fürdőszobában kezdjük és fejezzük be a napot, akár vidéken, akár városban lakunk, akár szingliként, akár családdal. S mindannyian szeretjük kifejezni egyéniségünket. Színes élet, színes felületek: a FinishPlus-szal egyedi hangsúlyokat teremthetsz, ahogy és ahol csak tetszik, mert a dizájn mostantól csak egyetlen elvet követ: Téged. 

Válaszd ki a saját felületedet Szakmai partner keresése

Otthon. Jóval több, mint 2 szoba, konyha és fürdőszoba

Trendi vagy elegáns? Minimalista vagy extrovertált? Mindegy hogyan, kivel és hol laksz: a hansgrohe végigkísér az életen. Az öt FinishPlus felületdizájnnal teljes egészében a saját ízlésedre formálhatod a fürdőszobádat. Matt Fekete és metálfényű termékeinkkel szabadon kiélheted az esztétikáról vallott felfogásodat, hogy a mosdókagyló, a fürdőkád vagy a zuhanyzó a kedvenc helyed legyen.

Színes felületek? Must have! Szakmai partner keresése

#CreateAsYouAre: szép az, ami Neked tetszik

Az egy dolog, hogy a hansgrohe kiváló minőségű fürdőszobai dizájnt, hosszú élettartamú és környezetbarát víztakarékossági funkciókat kínál. Az más egy másik, hogy Te mit csinálsz otthon ezekből a termékekből. A képgalériában inspiráló belsőépítészeti példáka gyűjöttünk össze. Mindenesetre, mi itt a hansgrohénél teljesen le vagyunk nyűgözve tőlük! 

FinishPlus: dizájn minden élethelyzetre

Találja meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt!

Szakkereskedő kereső